Usta yazar Yılmaz Özdil, Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası'nda bomba açıklamalarda bulundu. Bekir Bozdağ ders olarak okutulmalı diyen Yılmaz Özdil; "Bekir Bozdağ'a gelirsek... AKP 2100 sene sonra gidecek. Bu ülkede hukuk fakültelerine Bekir Bozdağ dersi koyulsun. 5-6 sene bakanlık yapınca merak ettim. İlahiyat mezunu imam. Aynı zamanda hukuk fakültesi okumuş. Hem din adamı hem hukukçu olamaz nasıl olamaz. İşte Bekir Bozdağ. Bari biri ol, birini yap. Hepsini yapmış, hiçbiri olmamış. Bekir Bozdağ girişi dersi."

Yılmaz Özdil, "Ergenekon, Balyoz rezaletlerini tamamı Bozdağ dönemi. Bunların rezalet ve kumpas olduğunun ortaya çıkışı Bozdağ dönemi. Şimdi FETÖ operasyonları. 50 bin kişi içeride, giriyorlar, çıkıyorlar. Aslında dünya hukuk tarihine rezaletler silsilesinin tamamı Bozdağ dönemi. Böyle Adalet Bakanı ders olmalı. Adalet Bakanı çocuk gelin sapıklarına af çıkarmaya çalışıyor" dedi.

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil: 'Binali Bey, Yetenek Sizsiniz'e katılsın biz de SMS atalım'" desc="Ülkemizin en çok okunan köşe yazarı katıksız Atatürkçü cesur kalem Yılmaz Özdil’in konuk olduğu ve Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programında Adalet Yürüyüşü ele alındı. Adalet Yürüyüşü ile ilgili yorumda bulunan Başbakan Yıldırım için usta yazar Yılmaz Özdil; ''Binali Bey Acun'un programına katılsın biz de SMS atalım'' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/maxresdefault-1-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ozdil-binali-bey-yetenek-sizsinize-katilsin-biz-de-sms-atalim-1898809/"]

Usta yazar Yılmaz Özdil, "Adalet yürüyüşü yapılıyor. Kemal bey devam ediyor. Kitleyi yürütmek ciddi bir iştir. Beraber yürüdüğümüz insanlara dikkat etmeliyiz. Hasan Cemal bu ülkede adaletten konuşacak son gazetecidir. Bu yapılsın ama yürüdüğümiz insanlara dikkat edelim. Bir gün işçilerle yürüyelim. Bir gün sendikacılarla, kadınlarla, cinsel istismara uğramış insanlarla, sanatçılarla, hukukçularla yürü. 28 gün yürüyeceksen haber vesilesi olsun" diyerek sözlerine devam etti.

[old_news_related_template title="Yılmaz Özdil’den AKP'ye: Kalkınma'dan bile vazgeçtik adaleti bize ver!" desc="Duayen Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına konuk olan SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil, çok önemli açıklamalarda bulunarak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalat Yürüyüşü'nü eleştiren hükümete, 'Memleketi 15 senedir Adalet ve Kalkınma Partisi yönetiyor. Kalkınma'dan bile vazgeçtik, Adaleti bize ver' diye seslendi" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/maxresdefault-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/yilmaz-ozdilden-akpye-kalkinmadan-bile-vazgectik-adaleti-bize-ver-1898794/"]