Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçları bu gece oynanacak 8 maçla son bulacak. Şampiyonlar Ligi'nde bu gece Juventus, Bayern Münih, PSG ve Manchester United takımlarının maçları  oynancak. Maçlar Tivibu Spor, İdman Tv ve Az Tv kanallarından canlı izlenbilecek.

TİVİBU SPOR CANLI YAYINI!

Monaco Beşiktaş maçı bu akşam sat 21.45 itibari ile canlı izlenebilecek. Grupta lider konumda bulunan temsilcimizin maçı şifresiz yayınlanacak. II. Louis Stadı’nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçı için heyecan dorukta. Taraftarlar Monaco Beşiktaş maçını canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk iki maçta galip gelerek 6 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş, Monaco karşısında da galibiyet arayacak. İşte maç hakkında tüm detaylar ve canlı izleme linki...

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek mücadeleye kısa bir zaman kaldı. 17 Ekim Salı akşamı TSİ 21.45’te II. Louis Stadı’nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Monaco Beşiktaş maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. Mücadeleye Beşiktaş taraftarları alınmayacak. Aşağıda paylaştığımız linkten Monaco Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz.

Bu sezon lig ve Avrupa'da farklı görüntüler çizen Beşiktaş, Süper Lig'de son üç maçta galibiyet alamadı ve lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı sezonun ilk hedefi olarak ortaya koyan Siyah-Beyazlı ekip, ligdeki kötü gidişe rağmen Monaco deplasmanında galip gelerek hedefini gerçekleştirmek için en önemli adımı atmak amacında…



BEŞİKTAŞ MONACO MAÇINDA REKOR PEŞİNDE

Monaco Beşiktaş maçı bu akşam sat 21.45 itibari ile canlı izlenebilecek. Grupta lider konumda bulunan temsilcimizin maçı şifresiz yayınlanacak. II. Louis Stadı’nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçı için heyecan dorukta. Taraftarlar Monaco Beşiktaş maçını canlı izlemek için sabırsızlanıyor


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında yarın deplasmanda Fransız ekibi Monaco ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Monaco'yu yenmesi halinde puanını 9 yapacak ve Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puanına ulaşacak.

Süper Lig’de son 3 haftada sadece 1 puan toplayarak hayal kırıklığı oluşturan Beşiktaş, yarın Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Monaco ile karşılaşacak. Devler Ligi'nde geride kalan 2 karşılaşmada Porto’yu deplasmanda 3-1, Leipzig’i de sahasında 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, topladığı 6 puanla grupta lider konumda bulunuyor. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de farklı performanslar sergileyen Beşiktaş, Fransız ekibini mağlup ederek aynı zamanda kendisine ait bir rekoru da kırmak istiyor. Kara Kartal, yarın akşam Monaco'yu yenmesi halinde puanını 9 yapacak ve Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.



AVRUPA'DA FARKLI TARİFE

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Beşiktaş, bir sonraki hafta ise sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. 8. haftada Ankara’da Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Şenol Güneş’in takımı son 3 haftadır galibiyet yüzü göremiyor. Kartal, bunun aksine Şampiyonlar Ligi’nde ise farklı bir görüntü çiziyor. Devler Ligi’nde mücadele ettiği G Grubu’nun ilk maçında deplasmanda Porto’yu 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlılar, ikinci karşılaşmada ise evinde Almanların genç ve formda takımı Leipzig’i 2-0 ile geçti. Sezon başında hedefi gruplardan çıkmak olarak belirleyen Beşiktaş, buna ulaşmak için Fransa’da galibiyet arayacak. Siyah-beyazlı takım, aynı zamanda Monaco’yu yenerek lig için de moral depolamak istiyor.

monaco-besiktas-maci-canli-izle

BEŞİKTAŞ AS KADROYA DÖNÜYOR

Ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyona giden Teknik Direktör Şenol Güneş, Monaco maçında ise as kadroya geri dönecek. Ankara’da Querasma ve Babel’i yedek oturtan deneyimli teknik adam, Fransa’da iki futbolcusunu da ilk 11’de sahaya sürecek. Son maça forvette başlayan ve etkisiz bir performans sergileyen Negredo yedek kulübesine geri dönerken, Cenk ise ileri uçta gol arayan isim olacak.

Beşiktaş’ın Monaco maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner - Atiba, Oğuzhan, Querasma, Talisca, Babel - Cenk.



MONACO MAÇINDA KENDİ REKORUNU KIRACAK

Bu zamanda kadar 6 defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, bu süreç içinde en fazla 7 puana ulaştı. 1997-1998 sezonunda 6, 2000-2001’de 4, 2003-2004’te 7, 2007-2008’de 6, 2009-2010’da 4, 2016-2017’de 7 puan toplayan Beşiktaş, yarın Monaco’yu yendiği takdirde kulüp tarihinin en yüksek Şampiyonlar Ligi puanına ulaşacak.

KADER MAÇI

Devler Ligi’nde oynadığı 2 karşılaşmada da galibiyet alamayan Monaco ise Beşiktaş karşılaşmasını kader maçı olarak görüyor. İlk haftada deplasmanda Leipzig ile 1-1 berabere kalan Fransızlar, ikinci karşılaşmada ise evinde Porto’ya 3-0 yenilerek gruptan çıkma şansını zora sokmuştu. ‘Ya tamam ya devam’ demek için siyah-beyazlıların karşısına çıkacak olan Jardim’in takımında bütün planlar galibiyet üstüne kurulu. Monaco, ligde oynadığı son mücadelede Lyon’a 3-2 mağlup olmuştu.

TSİ 21.45'te II. Louis Stadı'nda oynanacak Monaco Beşiktaş maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

monaco-besikta-maci-bjk

FRANSIZ TAKIMLARINA KARŞI DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

Beşiktaş Monaco ile tarihinde ilk kez karşılaşacak. Geçtiğimiz yıllarda Fransa'dan 4 farklı takımla karşılaşan Siyah-Beyazlılar Fransız takımları ile toplamda 8 maç yaptı. Bu maçlarda 3 galibiyet alan Kara Kartallar 4 kez yenilirken, 1 kez de berabere kaldı. Bu maçlarda rakip ağlara 11 gol gönderen Beşiktaş kalesinde ise 13 gol gördü.

BEŞİKTAŞ'IN FRANSIZ TAKIMLARI İLE YAPTIĞI MAÇLAR VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE:

1994 Auxerre 2 - 0 Beşiktaş

1994 Beşiktaş 2 - 2 Auxerre

1997 Beşiktaş 3 - 1 Paris S.G.

1997 Paris S.G 2 - 1 Beşiktaş

2007 Marsilya 2-0 Beşiktaş

2007 Beşiktaş 2 - 1 Marsilya

2017 O. Lyon 2-1 Beşiktaş

2017 Beşiktaş 2-1 O. Lyon (O. Lyon penaltılarla UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükseldi)

Tablodan da görüldüğü üzere Fransız takımlarına karşı deplasmanda kazanamayan Siyah Beyazlılar Monaco'yu yenmeleri halinde kendi tarihi adına bir başka ilki daha başaracak ve ilk kez bir Fransız takımını deplasmanda yenmiş olacak.

BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 7 PUANI GEÇEMEDİ


Beşiktaş yarın akşam Monaco'yu yenmesi halinde kendi Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.

Daha önce 6 kez Devler Arenası'nda yer alan Siyah-Beyazlı ekip 2 kez 7 puana ulaşırken, 2 kez 4 puan, 2 kez de 6 puan topladı. 1997-98 sezonunda ilk kez yer aldığı kulvarda 6 puan toplayan Beşiktaş, 2000-2001'de 4 puan aldı. 2003-2004'te ilk kez 7 puana ulaşan Siyah-Beyazlılar, 2007-2008 sezonunda ise 6 puanda kaldı. Sadece 4 puan toplayabildiği 2009-2010 sezonundan sonra geçen sezon son maça kadar başarılı bir grafik çizen Şenol Güneş'in öğrencileri son maça öncesinde 7 puan toplamasına rağmen Dynamo Kiev mağlubiyeti ile hem 7 puan barajını aşamadı hem de ilk kez gruptan çıkma şansını değerlendiremedi. Siyah Beyazlı oyuncular eğer yarın akşam II. Louis Stadı'ndan bir galibiyet çıkartabilirse ilk kez 7 puan barajını geçecek ve gruptan çıkma şansını da oldukça yükseltecek.

GÜNEŞ: TAKIM ÜZERİNDE OLUMSUZLUK YOK


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını dile getiren Güneş, “Rakibin gücünü biliyoruz” dedi.İşte Güneş’in açıklamaları;“İki maç oynandı. Dört maç daha var. Zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları çok kaliteli olan bir takıma karşı oynayacağız. Monaco ile üst üste ik maç yapacağız. Evimizde oynayacağımız maçın ardından grup şekillenecek. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık.”“İyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Bütün oyuncularım burada. Performans olarak tam hazır olmayan oyuncular olabilir. Güzel futbol oynamak iyi sonuç almak istiyoruz. Takım üzerinde herhangi bir olumsuzluk yok. Sadece yarınki maçı düşünüyoruz.”“Ben oyuncularımın ellerinden gelen gayreti göstereceklerini düşünüyorum. Rakibin gücünü biliyoruz. O oyuna kendi oyunumuzla cevap verip iyi sonuç almak istiyoruz. Puanlara bakarak oynamayacağız kendi oyunumuza bakacağız. İyi oyuncuları var. Seyirci baskısı olmasını beklemiyorum. Güzel bir maç olmasını bekliyorum.”



ŞENOL GÜNEŞ AS KADROYA DÖNECEK


Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Monaco karşısında as kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Gençlerbirliği maçında, Quaresma ve Babel'i yedek soyundurup Negredo ve Lens'i oynatan, Cenk Tosun'a da ilk yarıda sol kanatta görev veren Güneş'in Monaco karşısına ideal 11 ile çıkması çok kuvvetli bir ihtimal olarak gözüküyor. Tecrübeli hocanın son haftaların en çok eleştirilen iki ismi olan Caner Erkin ve Oğuzhan Özyakup konusundaki tercihi ise bu akşam II. Louis Stadı'nda yapacağı son taktik idmanda belli olacak. Sakatlığı tamamen düzelen ve Gençlerbirliği maçının kadrosuna giren Adriano'nun Monaco karşısında sol bekte oynaması sürpriz bir hamle sayılmazken, Şenol Güneş'in Oğuzhan'ın yerine Tolgay Arslan ile başlaması da seçenekler arasında yer alıyor.