Kendi deyimleriyle "Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya'dan sonra), ikinci eş bulma sitesi" olan evlilikci.com kapatıldı. İngiltere ve Endonezyo'dan sonra Türkiye'de de açılan ve toplumun çok geniş bir kesimi tarafından büyük bir tepkiyle karşılanan site Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişime engellendi. Erişim engeli kararı sonrası açıklama yayınlan site kurucuları, "Sitemizi askıya alarak farklı DNS'lerden girilmesini engelledik. Yani karar nedeniyle sitenin yayınını tamamen kestik" dediler.


[old_news_related_template title="Bu rezaleti durdurun!" desc="Kuran'dan ayetler ve çeşitli hadisleri kendisine referans olarak gösteren din simsarları, kurdukları internet sitesi aracılığıyla çok eşliliği meşrulaştırmaya ve bu yolla insanları maddi ve manevi olarak sömürmeyi amaçlıyor" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/1-97.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/bu-rezaleti-durdurun-2123122/"]

'TÜRKİYE'NİN İLK, DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ İKİNCİ EŞ BULMA SİTESİ'


Skandal sitenin girişinde yer alan “hakkımızda” kısmında kuruluş ve faaliyet alanı şöyle anlatılıyordu: “Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya'dan sonra), ikinci eş bulma sitesine hoş geldiniz... Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi... Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır."

Site üye profilini de şu ifadelerle belirliyordu:
“-Eşiyle tüm münasebeti bitmesine rağmen çeşitli sebeplerle ayrılamayan beyler.
-Evlenmek istemeyen (çeşitli sebeplerle) aynı zamanda günah işlemek de istemeyen hanımefendiler.
-Evlenecek biriyle karşılaşamamış hanımefendiler.
-Çaresiz bir dönem geçirip, (Allah cc korusun) fuhuş ve benzeri yollara sapabilecek hanımefendiler."