Üsküdar'da sabah saatlerinde yaşanan olayda baba Aslan Güleryüz; oğulları Onur, Ahmet ve Orçun Güleryüz'ü bıçakladı. Kardeşlerden Onur ve Ahmet'in olay yerinde hayatını kaybetti. Orçun ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası ev güvenlik çemberine alınırken bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

babalar

"SABAH İŞE GİDERKEN ÇOCUĞU GÖRDÜK KANLAR İÇİNDE" 

Olay yerindeki bir vatandaş, "Bilgimiz yok, sabah işe giderken çocuğu gördük kanlar içinde çocuğun babasını gördük. Çocuk ağır yaralıydı ambulansla hastaneye götürdüler. Öbürü içeride durumu ne bilmiyoruz" dedi.

Aslan Güleryüz'ün bir hafta önce eşini bu hale getirdiği ortaya çıktı Aslan Güleryüz'ün bir hafta önce eşi Songül Güleryüz'ü bu hale getirdiği ortaya çıktı


EŞİ ŞİKAYETÇİNDEN VAZGEÇMİŞ

Katil baba Aslan Güleryüz birkaç saat sonra Kadıköy'de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı.

 
Şüpheli Aslan Güleryüz'ün eşi S.G. tarafından 1 Ağustos 2017 tarihinde, "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Kasten yaralama" suçlarından Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne şikayet edildiği, S.G. hakkında nöbetçi savcı tarafından 6284 Sayılı Yasa kapsamında işlem yapıldığı ve gerekli tedbirler alınarak hakkında evden uzaklaştırma kararı verildiği kaydedildi. Ayrıca, S.G.'nin 4 Ağustos 2017 tarihinde eşi hakkında yapmış olduğu şikayetten kendi arzusu ile vazgeçtiği kaydedildi.