CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü Kartal'daki Dragos Arkeolojik Kazı Alanı'nda tamamlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın 3 kilometrelik son mesafeyi tek başına yürüyeceği açıklanmıştı.

[old_news_related_template title="Adalet Yürüyüşü'nde yirmi dördüncü gün" desc="CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün bugünkü ve son bölümü 24. gününde Kartal'daki Dragos Arkeolojik Kazı Alanı'nda tamamlandı. Böylece milletvekillerinin ve halkın yürüyüşü tamamlanmış oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın tek başına gerçekleştirdiği yürüyüş 3 kilometre olacak ve düzenlenen miting ile son bulunacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/yol-1-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/adalet-yuruyusunde-yirmi-dorduncu-gun-1924471/"]

Kılıçdaroğlu ve kurmayları bu gece son durumu masaya yatırmak için bir toplantı yaptı.

Toplantıdan Kılıçdaroğlu'na milletvekillerinin de eşlik etmesi kararı çıktı.

[old_news_related_template title="Maltepe miting hazırlıkları" desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı ve bir mitingle noktalayacağı 'Adalet Yürüyüşü' için Maltepe Parkında hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/maltepe8802.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/maltepe-miting-hazirliklari-1925002/"]

YÜRÜYÜŞ 16:30'DA BAŞLAYACAK

Edinilen bilgiye göre CHP lideri ve milletvekilleri Maltepe'deki alana saat 16:30'da Dragos Arkeolojik Kazı Alanı'ndan  yürümeye başlayacak.

ENİS BERBEROĞLU ZİYARETİ

Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan Enis Berberoğlu'nu ziyaret edeceği öğrenildi.