Kamuoyunda artık "Mehmet Hakan Atilla davası" olarak bilinen davada tanık olan Reza Zarrab'ın ifadesi 5 gün boyunca sürdü. Reza Zarrab'ın çapraz sorugusu devam ederken CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından önemli bir "belge" paylaştı.

[old_news_related_template title="Son dakika haberi... Atilla davasında Zarrab'ın 5'inci günü..." desc="Reza Zarrab'ın doğrudan savcı tarafından sorgusu sona erdi ve çapraz sorguya geçildi. Zarrab çapraz sorguda, 'Atilla'dan ben de hoşlanmıyordum ve Süleyman Aslan'a şikayet ettim' dedi. Atilla'nın avukatı Fleming'in 'Ve Atilla da sizi pek beğenmiyordu' sorusununa ise 'Bu doğru hanımefendi' diye yanıt verdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/zarrab-487-8.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-haberi-atillazarrab-davasinda-6-2119277/"]

Üzerinde "gizli" ibaresinin görüldüğü belgeyi paylaşan ve MİT raporu olduğunu dile getiren Özkan, "MİT, AKP'li bakanlar ile Zarrab ilişkisini Erdoğan'a bildiriyor. Erdoğan ise bu raporu görmezden geliyor. Bu da mı sahte?" diyor sordu.

100000 basliksiz-2 basliksiz-3 mit-belge