Filiz Aker sunucu Vatan Şaşmaz ile  Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in, Şaşmaz'ın sırtından vurduğu ardından kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi.

1963 doğumlu Filiz Aker'in ABD'nin Miami kentinde yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü belirlenen Filiz Aker'in Facebook ve Instagram sayfasında Vatan Şaşmaz ile fotoğrafları görülüyor... Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü belirlenen Filiz Aker'in Facebook ve Instagram sayfasında Vatan Şaşmaz ile fotoğrafları görülüyor...


ABD'ye gitmeden Daha önce Beşiktaş'taki Polat Towers'ta ikamet eden Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış.

Filiz Aker'in facebook sayfasında Vatan şaşmaz ile bir fotoğrafı görülüyor. Eski manken Filiz Aker'in facebook hesabında, Aralık 2016'da Vatan Şaşmaz'la çekilen bir fotoğrafını paylaştığı görüldü.


DAHA ÖNCE İNTİHARA KALKIŞTI İDDİASI

Öte yandan Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldüren ve ardından da intihar eden eski manken Filiz Aker'in psikolojisinin bozuk olduğu, geçtiğimiz sene içinde de intihara kalkıştığı iddia edildi.

Öte yandan Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında silahlı fotoları da dikkat çekiyor...

filiz Filiz Aker'in sosyal medya hesabından en son 23 Aralık 2016 tarihinde Vatan Şaşmaz ile olan fotoğrafını paylaştığı ve eski mankenin daha önce paylaştığı fotoğrafların birinde de elinde silah olduğu görülüyor.


Filiz Aker, 1963 yılında dünyaya geldi. 54 yaşında olan Filiz Aker, bir süre boyunca mankenlik yaptı, aynı zamanda çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

OYNADIĞI FİLMLER

Vahşi ve Güzel (Ayşin) - 1989
Kurtlar Geceyi Sever - 1988
Sürgün - 1988
Alman Avrat 40 Bin Mark (Helga) - 1988
İnsan Avcıları - 1987
Bir Sonbahar Hikayesi (Dış İlişkiler) - 1994