ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin 17 Nisan'dan sonra stabilize yollardan yürümeyeceğini belirterek, "Türkiye otobanda koşacak, ondan rahatsız oluyorlar. Türkiye’nin hızlı büyümesinden rahatsız oluyorlar" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kilis'te Organize Sanayi Bölgesi, Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Belediye konukevinde düzenlenen toplantıya Bakan Müezzinoğlu'nun yanı sıra; Kilis Valisi İsmail Çataklı, Ak Parti Kilis Milletvekilleri Reşit Polat ve Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Ak Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Ali Eryılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Burada konuşan Bakan Müezzinoğlu, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak, acıların paylaşarak azaltılacağını söyledi. 2017 yılının başında 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' uygulamasıyla 1 Ocak'tan bu yana 407 binin üzerinde istihdam gerçekleştiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, "Çok büyük bir rakam. İnşallah 1.5 milyon rakamını yıl sonu gelmeden yakalayacağız" dedi.
Zor günlerin milletin gücüyle aşıldığını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti:
"Yarınlarımızdan rahatsız olanlar var. Güçlü Türkiye, büyük Türkiye olmasından rahatsız olanlar var mı Var. Onlar rahatsız olmaya devam etsin, çünkü biz büyük Türkiye olacağız. Büyük bir milletiz bu büyük millete Almanya'yla yarışmak düşer, bu büyük millete İngilizlerle yarışmak düşer, bu büyük millete Hollanda'yı geride bırakmak düşer. Bize tuzak kuranların tuzaklarını bozduk, bize çukur kazanları çukurlara gömdük, bizlere ihanet edenlere her türlü dersi verdik, bedelini ödeyecekler. Bizden rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam etsin. İpin ucu milletin elinde. Millet sefa sürecek, millet rahat edecek, millet hizmet görecek, onlarsa bedel ödeyecek. Bugüne kadar alıştılar; millet bedel ödesin, onlar rahat etsin. Bu ülkede artık millet ne derse, o olsun. Milletin yetki verdiği, milletin gözünün içine baksın, milletin yarınlarını bugünden daha iyi etsin."
'TÜRKİYE OTOBANDA KOŞACAK'
17 Nisan'dan sonra Türkiye'nin artık stabilize yollarda yürümeyeceğini kaydeden Müezzinoğlu, "Türkiye otobanda koşacak, ondan rahatsız oluyorlar. Türkiye’nin hızlı büyümesinden rahatsız oluyorlar. Türkiye’nin Avrupa'yla yarışmasından rahatsız oluyorlar. Onlar büyük Türkiye'den, üreten Türkiye'den, onlarla yarışan Türkiye'den rahatsız oluyorlar. Onlar bu milletin kaderiyle oynayamayacak. Bu millet ne istiyorsa o olacak" diye konuştu.

DHA