HATAY’ın İskenderun ilçesinde cinnet getirmesi sonucu, 5 yaşındaki kızı ile boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren, ardından kendine de bıçakla zarar vererek hayatına son vermek isteyen eski koca Gökhan yıldız, hastaneden çıkınca polis tarafından gözaltına alındı.
Kayseri Adliyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Gökhan Yıldız iddiaya göre boşandığı eşiyle tekrar barışmak ve birleşmek için konuşmak üzere eve geldi. Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı 4'üncü kattaki Esra Yalçın’a ait evde konuşma sırasında gerilen çift, bir kez daha anlaşmazlığa düştü. Cinnet getirdiği belirtilen 29 yaşındaki eski koca Gökhan Yıldız, bıçakla Esra Yalçın ve beraberindeki kızı Beren’i öldürdü. Gelen sesler üzerine komşular durumu polise bildirince eski koca Gökhan Yıldız da yaralı olarak yakalandı. Bugün hastaneden taburcu edilince de polis tarafından gözaltına alınıp sorgulanmaya başlandı.
Bu arada zaman zaman kızıyla bir arada olduğu öğrenilen Gökhan Yıldız’ın sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı videolarda 5 yaşındaki kızıyla diyaloğu dikkat çekti. Çok sevdiği kızının canına kıyması kamuoyunda tepkilere hedef oldu.

DHA