AVUSTURYA'da işçi olarak çalışan ve izinli geldiği memleketi Aksaray'ın Ağaçören İlçesi'nde 29 Nisan'dan beri kayıp olan 26 yaşındaki Fatih Yılmaz'ın, Kırşehir ile Şereflikoçhisar arasında bulunan Kızılırmak üzerinde Hirfanlı Barajı kıyısında cesedi bulundu. 
Fatih Yılmaz, işçi olarak çalıştığı Avusturya'dan 8 Mart 2017 tarihinde memleketi Aksaray'ın Ağaçören ilçesine bağlı Camili beldesine izinli geldi. 29 Nisan Cumartesi günü beldedeki evinden ayrılan Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı. Yılmaz'ın Avusturya plakalı otomobili, 1 Mayıs Pazartesi günü Kırşehir ile Aksaray'ın Sarıyahşi ilçesi arasında bulunan bir köprüde terk edilmiş olarak bulundu. Yılmaz'ın cesedi ise 2 gün sonra 3 Mayıs Çarşamba günü akşamı Ankara'nın Evren İlçesi Solakuşağı Köyü yakınlarında Hirfanlı Baraj Gölü kıyısında balıkçılar tarafından bulundu.
Jandarma ekipleri olay yerine gelip, soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenen yapılan Fatih Yılmaz'ın cesedi, Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yılmaz'ın intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

DHA