MANİSA'da 10 yıldır faaliyet gösteren bir spor kulübü, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz boks, tekvando, kick boks eğitimi başlattı. Kulüp Başkanı Tolgahan Tanrısevsin, "Salonumuz şehit ve gazi ailelerine açık" dedi.
Şehzadeler İlçesi Peker Mahallesi'nde 10 yıldır faaliyet gösteren Yükselen İhtisas Spor Kulübü, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz boks, tekvando, kick boks eğitimi vereceğini açıkladı. Ücretsiz eğitim duyurusunu spor salonu kapısına astığı ilanla yapan Kulüp Başkanı Tolgahan Tanrısevsin, terör olaylarından dolayı içinin kan ağladığını, şehit ve gazi ailelerine bir nebze de olsun destek vermek amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi.
"KULÜP OLARAK YANLARINDAYIZ"
Kulübüpte boks, tekvando ve kick boks olmak üzere üç branşta hizmet verdiklerinden bahseden Tanrısevsin, "Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı içimiz kan ağlıyordu. Biz de şehit ve gazi ailelerimize destek vermek ve onların yanında olduğumuz belirtmek için şehit ve gazi ailelerimize ücretsiz spor eğitimi vermek istedik. Salonumuzda şehit ve gazi ailelerimize boks, tekvando ve kick boks imkanı tanıdık. Bu uygulamanın da Manisa'da spora gönül veren spor camiasına örnek olmasını istedik. Çünkü şehit ve gazi ailelerimiz bizler için çok önemli. Bu aileler, vatanı için canını feda eden ve vücudunun bir uzvunu kaybeden kişilerin çocukları, yakınları ve eşleri. Kulübümüz bu konuda bu ailelerin yanında. Salonumuzun kapısı bu ailelere açık ve haftanın yedi günü antrenmanlarımız var" diye konuştu.

 

DHA