ÜSKÜDAR'da iki sürücü arasında çıkan trafik tartışması sonucu işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan Fatih K., gözaltına alındı. Bir kişinin öldüğü bir kişinin yaralandığı olayın faili olduğu öğrenilen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Üsküdar’da 29 Nisan 2017 tarihinde saat 00: 15 sıralarında meydana gelen olayda 32 yaşındaki Hakan Kahya yanında arabayı kullanan arkadaşı Celal Evren Tanyıldız ile birlikte hareket  halindeydi. Bu sırada yol verme nedeniyle bir başka araçta bulunan kişilerle tartışma yaşadı. Tartışma nedeniyle sürücüler, aşağı inerek kavga etmeye başladı. Kavga sırasında diğer araç sürücüsünün yanında olduğu iddia edilen Fatih K., araçtan inerek Hakan Kahya ve Celal Tanyıldız'a doğru ateş etmeye başladı. Mermilerden ikisi Hakan Kahya'nın göğsüne isabet ederken , yanında bulunan arkadaşı Celal Tanyıldız ise kolundan ve karnından yaralandı. Saldırganlar daha sonra araca binerek olay yerinden hızla uzaklaşıp kayıplara karıştı. Olayda 32 yaşındaki Hakan Kahya hayatını kaybetti.

Olay bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde aynı yöne giden iki sürücünün durarak araçlarından indiği görülüyor. Aracından inen sürücü Celal Evren Tanyıldız ile diğer araç sürücüsü arasında itiş kakış yaşanıyor. Bunun üzerine Hakan Kahya sürücüleri ayırmaya çalışıyor. Bu sırada diğer araçta bulunan şüpheli Fatih K. elindeki silahla ateş etmeye başlıyor. Silahlı saldırgan Kahya ve arkadaşına peş peşe ateş ettikten sonra araca binerek uzaklaşıyorlar. Şüpheli Fatih K. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece düzenlenen operasyonla saklandığı bir arkadaşının evinde gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü binasında işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

DHA