Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları canlı yayında belli oldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto’da kazandıran numaralar yapılan canlı çekilişle açıklandı. 21 Eylül tarihli Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye devretti. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar kuponlarını kontrol etmek için Süper Loto sonuçlarını google üzerinden araştırıyorlar. Büyük ikramiye yine mi devretti? Süper Loto çekiliş sonuçları ve MPİ oyunları hakkında detaylı bilgi haberimizde.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 21 EYLÜL 2017

MPİ oyunlarının en çok kazandıranın gecesi heyecan ile bekleniyordu. Her perşembe olduğu gibi bu hafta da zengin olma hayali kuran vatandaşlar Süper Loto sonuçlarını merak ediyor. Kazandıran numaralar belli olurken ikramiye dağılımı Milli Piyango İdaresi tarafından belirlendi. Büyük ikramiyeyi yine bilen olmadı ve Süper Loto sonucuna göre 6. devir geçekleşti. 21 Eylül 2017 tarihinde MPİ tarafından düzenlenen çekiliş ile Süper Loto sonucu şu şekilde:

6, 8, 9, 17, 25, 38

super-loto-21-eylul-sonuclari

SÜPER LOTO İKRAMİYEMİ NEREDEN ALABİLİRİM?

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.



SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.
Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir.

[old_news_related_template title="20 Eylül Şans Topu sonuçları açıklandı! (Şans Topu'nda dudak uçuklatan devir: MPİ)" desc="Şans Topu'nda büyük ikramiye devretti ve devir olan ikramiye dudak uçuklattı! Merakla beklenen 20 Eylül Şans Topu sonuçları açıklandı. Bizler de sizler için haftanın şans topu çekilişini ve şans topu sonuçlarını sizler için derledik. Ayrıca Şans Topu sonuçlarınızı da haberimizin içeriğindeki linkten öğrenebilirsiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/20-eylul-sans-topu-sonuclari-.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sans-topu-sonuclari-belli-oldu-20-eylul-2017-mpi-sans-topunda-cilgin-devir-2018942/"]

[old_news_related_template title="Milli Piyango 19 Eylül sonuçları: MPİ bilet sorgulama ekranı ve sıralı tam liste" desc="Milli Piyango sonuçları belli oldu. Haberimizden biletinizi MPİ sorgulama ekranı ile sorgulayabilir ve sıralı tam listeye ulaşabilirsiniz. 19 Eylül Milli Piyango sonuçlarına göre büyük ikramiye olan 2 milyon 500 bin lira tam bilete isabet etti. Peki hangi ile çıktı? İşte Milli Piyango sıralı tam liste ve MPİ bilet sorgulama ekranı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/milli-piyango-sonuclari-19-eylul-2017-mpi-bilet-sorgula-sirali-tam-liste.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/milli-piyango-19-eylul-sonuclari-mpi-bilet-sorgulama-ekrani-ve-sirali-tam-liste-2017153/"]