Süper Loto sonuçları açıklandı şans oyunu tutkunları internete akın etti. Süper Loto sonuçlarına göre hangi sayılara ikramiye isabet etti. MPİ tarafından canlı yayında gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin şanslı numaraları haberimizde yer alıyor. Milli Piyango İdaresi yapıtğı çekilişle Süper Loto sonuçlarını açıkladı. Devirli Süper Loto sonuçlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar Google üzerinde Süper Loto sonuçlarına dair aramalarını sürdürüyor, işte sonuçlar...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 24 KASIM

Süper Loto sonuçları açıklandı, zengin olma umuduyla kuponlarını dolduran vatandaşlar şimdi Süper Loto sonuçlarını kontrol etmeye başladı. Süper Loto sonuçlarına göre hangi şanslı numaralara ikramiye isabet etti. İşte Süper Loto sonuçları...

4, 10, 13, 20, 33, 39


super-lo-sonucu-mpi-23-kasim


 

SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.
Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir.

Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları canlı yayında belli oldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto’da kazandıran numaralar yapılan canlı çekilişle açıklandı.

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi canlı yayını ile belli oldu. Kazanma şansı en düşük olan oyun MPİ Süper Loto 28 Eylül çekiliş sonuçları bir küreden altı şanslı rakamın çekilmesi ile belirlendi. Devreden ikramiyeyi kazanıp kazanmadıklarını öğrenmek için kuponları başında sonuçları sorgulamak isteyenler internetten araştırmalara başladı.




SÜPER LOTO İKRAMİYEMİ NEREDEN ALABİLİRİM?

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.