Perşembe gecelerinin vazgeçilmezi Süper Loto çekilişi gerçekleştirildi. Kuponları başında heyecanı yaşayan vatandaşlar Süper Loto sonuçlarına göre ikramiyenin hangi ile çıktığını ve büyük ikramiye tutarını merak ediyorlardı. Büyük ikramiyenin 5 milyonu aştığı 5 Ekim haftasında Süper Loto sonuçlarına göre ikramiye dağılımı ise henüz belli değil. Milli Piyango idaresi sonuçları 21.15’te yapılan canlı yayın ile belirliyor ve 21.45’e kadar mpi.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlıyor. Devirli Süper Loto'da kazandıran numaralar haberimizde. Zengin olma hayali peşinde olan tüm vatandaşlar MPİ sayısal oyunlarının sonuçlarını en hızlı şekilde Sözcü'den öğrenebilirler. Büyük ikramiye tutarı 5 milyon 394 bin 788 lira olarak belirlendi.

Süper Loto sonuçlarına göre 5 milyonu aşan ikramiyeyi kazanan olmadı. İkramiye katlanarak büyürken umutlar haftaya kaldı. Milli Piyango Süper Loto oyununda rakama göre her bir kolon için 6 tutturma ihtimali 25 milyon 827 bin 165’te 1.

SÜPER LOTO 5 EKİM 2017 SONUÇLARI

MPİ Ankara Balgat Binası’nda yapılan canlı yayın ile Süper Loto çekiliş gerçekleştirildi. Devirli ikramiyenin artmasıyla birlikte büyük ikramiye sosyal medyada heyecanla bekleniyordu ve sonuçlar belli oldu. Her perşembe olduğu gibi bu hafta da zengin olma hayali kuran vatandaşlar Süper Loto kuponlarını başında şanslı altı rakamı google üzerinden araştırıyorlar. Devirli ikramiye kimin oldu? İşte 6 rakamı da doğru tahmin etmesi en zor MPİ oyunu Süper Loto 520. hafta kazandıran numaralar;

11, 18, 29, 40, 46, 52

super-loto-sonuclari-mpi-5-ekim-sonucu


 

GEÇEN HAFTA SONUÇLARI


Süper Loto sonuçlarına göre haftanın şanslı numaraları belirlendi, Milli Piyango’nun Ankara’daki binasında gerçekleştirilen çekilişte kazandıran numaralar şu şekilde sıralandı.

Süper Loto’nun 28 Eylül tarihli numaraları: 2, 3, 5, 22, 24, 25



























6 bilen kişi sayısı :2. DevirKişi başına düşen ikramiye tutarı:3.388.046,45TL
5 bilen kişi sayısı :76Kişi başına düşen ikramiye tutarı:7.357,25TL
4 bilen kişi sayısı :3.919Kişi başına düşen ikramiye tutarı:153,70TL
3 bilen kişi sayısı :77.512Kişi başına düşen ikramiye tutarı:13,35 TL


super-loto-sonuclari-mpi

SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.
Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir.

Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları canlı yayında belli oldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez oyunu Süper Loto’da kazandıran numaralar yapılan canlı çekilişle açıklandı.

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi canlı yayını ile belli oldu. Kazanma şansı en düşük olan oyun MPİ Süper Loto 28 Eylül çekiliş sonuçları bir küreden altı şanslı rakamın çekilmesi ile belirlendi. Devreden ikramiyeyi kazanıp kazanmadıklarını öğrenmek için kuponları başında sonuçları sorgulamak isteyenler internetten araştırmalara başladı.




SÜPER LOTO İKRAMİYEMİ NEREDEN ALABİLİRİM?

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

[old_news_related_template title="Şans topu sonuçları belli oldu! 4 Ekim MPİ Şans Topu sonuçları sorgulama ekranı" desc="4 Ekim Şans Topu sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında çekilen ve tüm Türkiye'nin merakla beklediği 5+1 Şans Topu sonuçlarında büyük ikramiye 3 farklı şehirden 4 vatandaşa isabet etti. İşte milyonlarca vatandaşımızın şansını denediği 4 Ekim Şans Topu sonuçları, haftanın şanslı numaraları ve Şans Topu sorgulama ekranı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/4-ekim-sans-topu-sonuclari.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mpi-sans-topu-sonuclari-4-ekim-buyuk-ikramiye-736-bin-lira-2017-milli-piyango-sans-topu-cekilis-sonucu-sorgula-2037034/"]
SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü’den öğrenilir.[old_news_related_template title="2 Ekim On Numara sonuçları: 300 bin lira... 2017 MPİ çekiliş sonucu sorgulama mpi.gov.tr" desc="On Numara sonuçları MPi canlı yayını ile duyuruldu. Büyük ikramiye yaklaşık 300 bin lira oldu. 2 Ekim 2017 On Numara çekiliş sonucu belli olurken kuponları başında bekleyen vatandaşlar google üzerinden aramalara başladı. Milli Piyango İdaresi oyunları arasında büyük ikramiyeyi kazanma şansı en fazla olan On Numara sonuçları, MPİ sorgulama ekranı (mpi.gov.tr) ve kazandıran numaralar haberimizde." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/on-numara-sonuclari-2-ekim-2017-mpi-cekilis-sonucu-sorgula.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/on-numara-sonuclari-mpi-tarafindan-aciklandi-2-ekim-2017-on-numara-sonucu-sorgulama-ekrani-mpi-gov-tr-2034232/"]