Mücadeleyi izleyemeyen sporseverler Trabzonspor Alanyaspor maç özeti ve gollerini izlemek istiyorlar. Vagner Love ve Burak Yılmaz'ın damga vurduğu Trabzonspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izleme linki haberimizde. Hızlı başlayan bordo mavililer Alanyaspor'un 4 gölüne engel olamadı. Muhteşem geri dönüşe imza atan Antalya ekibi maçı 4-3 kazandı. İşte Trabzonspor Alanyaspor maç özeti ve golleri...

Süper Lig’de 6. haftanın açılış maçında Trabzospor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Medical Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetti. İşte maç özeti ve golleri izleme linki...

Trabzonspor konuğu Aytemiz Alanyaspor karşısında 32. dakikada 3-0 öne geçtiği müsabakayı 4-3 kaybetti. Vagner Love üç gol kaydederek tarihi karşılaşmaya damga vurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Gol yağmuru şeklinde geçen, üç penaltı kararına sahne olan muhteşem karşılaşma 4-3 Aytemiz Alanyaspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

TRABZONSPOR ALANYASPOR MAÇ ÖZETİ İZLE!

Maçın ilk yarım saatinde muhteşem bir oyunla 3-0 öne geçen Trabzonspor, Burak Yılmaz'la coşarken Aytemiz Alanyaspor da yıldız golcüsü Vagner Love'la tarihi bir geri dönüşe imza attı.



Trabzonspor'un gollerini Kucka (10) ve Burak (21 ve pen. 32) kaydederken, Alanyaspor'un golleri Vagner Love (45+1, pen. 68, pen. 82) ve Fernandes'ten (55) geldi. Love ikisi penaltıdan olmak üzere üç golünün yanında oyun içinde de olağanüstü bir performans sergiledi.

TRABZONSPOR'DA BURAK DURDURULAMIYOR

Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz’ın bordo-mavili formaya geri dönüşü muhteşem oldu. Çin serüvenine nokta koyan ve santrfor olarak Milli Takım’a kadar yükseldiği ve efsaneye dönüştüğü Trabzonspor’a dönen Burak Yılmaz gollerini peş peşe sıralıyor.

trabzonspor-alanyaspor-maç-özeti-golleri-izle-ts

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de Gol Krallığı yarışının en güçlü adaylarından biri olan Burak, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da müsabakanın ilk yarısında kaydettiği iki golle bu sezon ligdeki gol sayısını 7’ye yükseltti.

Burak ilk hafta Atiker Konyaspor’a 2, ikinci hafta Fenerbahçe’ye 1, dördüncü hafta Başakşehir’e 2 gol kaydetti.

AYTEMİZ ALANYASPOR İLE 3´ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarın oynayacakları maçla birlikte tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2016-17 futbol sezonunun 4´üncü haftasında Alanya Oba Stadı´nda oynanan maçı Aytemiz Alanyaspor 3-0 kazanmıştı ve sezonun ikinci yarısında Şenol Güneş Kompleksi´ndeki karşılaşma ise golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Bordo mavililer, Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı iki maçtan da galibiyet çıkaramadı ve rakibine karşı gol de bulamadı.