Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar Halk Arenası'nda çok önemli açıklamalarda bulunarak, neden SÖZCÜ gazetesinde yazmaya başladığını anlattı.

Duayen Gazeteci Uğur Dündar yaptığı konuşmada şöyle dedi:

Star TV haber merkezini Yılmaz Özdil'le yönetiyorduk. Her zaman en çok izlenen kanaldık. O zamanki adıyla Cemaat, şahsımı ve ailemi hedef alan yargısız infazlar ile tuzağın içinden sıyrılıp giderken Aydın Doğan küçülmeye zorlandı.

"BURAK AKBAY BANA 'MERAK ETMEYİN' DEDİ


Kartel medyası deyip duruyorlardı. Star'ı sattı. Ferit Şahenk'in bizimle çalışmaya cesareti olamazdı. İşsiz bir gazeteci olarak İyi Uykular adlı kitabıma çalıştım. Burak Akbay aradı, ısrarla Sözcü'ye davet etti. Biz Burak Bey'le Balık Lokantası'nda buluştuk. "Cemaat benimle uğraşıyor. Başınızı belaya sokarım" dedim. Burak Bey "merak etmeyin biz de cemaatle uğraşıyoruz kendinizi özgür hissedeceğiniz ortama geliyorsunuz. Yazıların virgülüne dahi dokunulmaz. Tek kırmızı çizgimiz Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleridir" dedi.

O AN YAZMAYA KARAR VERDİM


O an Sözcü'de yazmaya karar verdim. Para pul konusunu konuşmadık.Tek aradığım şey editöryal bağımsızlıktır. 2012 Mayıs ayında başladım. Halen köşe yazarıyım. Ardından  Bekir Coşkun ve Yılmaz Özdil geldi. Orası Atatürkçülerin buluştuğu platform oldu.

"KOLUNU KESSENİZ"


Gökmen ödül alacağı haber nedeniyle cezaevinde bulunuyor. Bu bardak kadar temiz şeffaf kardeşimizdir. günlerdir içim kan ağlıyor. Mediha çok değerli bir gazetecidir. Mavi Marmara'ya gönüllü olarak gitmiştir. Ölümü göze almış değerli bir meslektaşımızdır. Sözcü'de çalışanların kolunu kesseniz Atatürkçülük akar.

[old_news_related_template title="Gökmen Ulu'dan duygusal mektup!" desc="Tutuklu olarak cezaevinde bulunan SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu'nun yazdığı duygusal mektup, Duayen Gazeteci Uğur Dündar tarafından canlı yayında okundu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/i-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/gokmen-uludan-duygusal-mektup-1888441/"]

[old_news_related_template title="Çıray: Burada FETÖ'cülük değil komedi çıkar" desc="Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programı konuklarından olan, 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Üyesi Dr. Aytun Çıray'da gazetemize yönelik yapılan Algı Operasyonu ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/58ab58336ce4362d9cdcf190.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ciray-burada-fetoculuk-degil-komedi-cikar-1888425/"]

[old_news_related_template title="Ülgen: SÖZCÜ'nün damarını kesseniz Atatürk yazısı çıkar" desc="Ekranların en çok izlenen programlarından olan Uğur Dündar yönetimindeki Halk Arenası bu hafta İzmir Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'ndan canlı yayınla ekranlara geliyor. Programda gazetemize yönelik algı operasyonu kapsamında 19 Mayıs’ta gözaltına alınan ve 26 Mayıs’ta tutuklanan muhabirimiz Gökmen Ulu ve İnternet Sorumlu Müdürümüz Mediha Olgun’un yaşadıkları anlatılıyor" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/basliksiz-7-5.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ulgen-sozcunun-damarini-kesseniz-ataturk-yazisi-cikar-1888394/"]