AKP'nin başlattığı Atatürk açılımının ardından 10 Kasım günü 9 sütuna "Rahat Uyu Paşam" diye manşet atan yandaş Güneş Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Turgay Gülen şimdi de canlı yayında İzmir Marşı okudu. Güler marşı okuduktan sonra da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hangimiz daha iyi okuyoruz, gel millet karar versin" diye de çağrı yaptı.

 

CANLI YAYINDA İZMİR MARŞI OKUDU


Ülke Tv'de ekranlara gelen Sıradışı Tarih programında da sunuculuk yapan Turgay Güler canlı yayında ilginç bir performansa imza attı. CHP’nin Atatürkçülüğünün yorumlandığı programda, İzmir Marşı'nı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha iyi okuduğunu savunan Turgay Güler, konuğunun da şaşkın bakışları arasında İzmir Marşı'nı okudu. Kılıçdaroğlu’nu da programına davet eden Güler "Hangimiz daha iyi okuyoruz, gel millet karar versin" diye çağrı yaptı. Güler ayrıca, "İzmir Marşı'nı söylemek dünyanın en kolay işi" ifadelerini kullandı.

Turgay Güler, geçtiğimiz yıllarda aynı programda 10 Kasım'la ilgili "9'u 5 geçe 'hazır ol’a geçmedim, durumum nedir?" diye sormuş ve kamuoyunun tepkisi çekmişti.

[old_news_related_template title="AKP'nin 'Atatürk açılımı' gazete manşetlerine de yansıdı" desc="2019 seçimleri öncesi AKP’nin başlattığı ‘yeni dönem stratejileri'nin bir parçası olarak yorumlanan AKP'nin 10 Kasım açılımı, partinin yayın organlarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıllardaki 10 Kasım törenlerini küçük gören hatta hiç görmeyen AKP'ye yakın gazetelerin, bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü manşet bile yaptıkları görüldü. AKP'ye yakın gazetelerden Yenişafak ve Türkiye'nin ise geçen yıl olduğu gibi 10 Kasım'a bu sene de hiç yer vermedikleri gözlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/anitkabir.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/akpnin-ataturk-acilimi-gazete-mansetlerine-de-yansidi-2084491/"]