Milyonlarca öğrenci ilk dönemin sonuna geldi, 20 Ocak Cuma günü 15 tatile çıkacaklar. Yarı yıl tatiline girerken öğrencilerin en çok merak etti konu ise takdir ve teşekkür nasıl hesaplanır?

Karne günü yaklaşırken başarılı öğrenciler bu dönem takdir veya teşekkür alıp alamayacaklarını merak ediyorlar. Bunun için öğrenciler takdir teşekkür hesaplama aracı kullanıyorlar. Siz de karne günü olan 20 Ocak Cuma'dan önce pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak açılan sayfada lise veya ilk öğretim sınıfınıza uygun takdir teşekkür hesaplama aracına erişebilirsiniz.

İlköğretim ve Lise için pratik takdir teşekkür hesaplama aracı

[old_news_related_template title="İstanbul Valiliği'nden okulların tatil edildiği günlere ilişkin ‘telafi’ açıklaması" desc="İstanbul Valiliği'nden kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 3 gün ara verilmesine ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada derslerin telafisinin ilgili kurumlar tarafından yapılacağı kaydedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/kar-16.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istanbul-valiliginden-okullarin-tatil-edildigi-gunlere-iliskin-telafi-aciklamasi-1619269/"]