Meteoroloji Genel Müdürlüğü, uzun bir süredir mevsim normallerinin altında seyreden hava durumuyla ilgili önemli bir açıklama yayınladı. Peki 29 Mayıs hava durumu nasıl olacak? Havalar ne zaman ısınacak? İşte tüm bu soruların cevapları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre; ülke genelinde sürmekte olan parçalı ve bulutlu hava devam edecek. Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışların Marmara'nın doğusu ve Ege'nin iç kesminde çok kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca bu yerlerde sabah saatlerinde pus ve sis de bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün yer çok bulutlu bir hava beklenirken, öğleden sonra aralıklı ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Tahmini hava sıcaklığı ise 24 derece.

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir'de bugün havanın tıpkı İstanbul'da olduğu gibi; aralıklı ve gök görültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların iç kesimlerde çok daha fazla olacağı tahmin ediliyor. Tahmini hava sıcaklığı ise 24 derece.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da da hava durumu İstanbul ve İzmir'den farksız. Türkiye genelinde sürmekte olan serin havanın etkisinde olan Başkent'te, bugün aralıklı ve gök görültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Tahmini hava sıcaklığı ise 21 derece.

[old_news_related_template title="İstanbul iftar ve sahur vakti: İftara ne kadar kaldı?" desc="İstanbul'da yaşayan vatandaşlar Ramazan ayının gelmesi ile birlikte iftar ve sahur vakitlerini merak ediyor. Oruç tutan Müslüman vatandaşlar aşağıdaki tablodan İstanbul sahur ve iftar vakitlerini gün gün takip edebilirler." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/istanbul-sahur-ve-iftar-vakti.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/istanbul-iftar-ve-sahur-vakti-iftar-kacta-acilacak-1871773/"]