Barcelona - PSG maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona, PSG'yi ağırlıyor. Fransa'da oynanan ilk maçta Paris Saint Germain, Barcelona'yı 4-0 yenerek büyük süpriz yapmıştı. Barcelona'nın PSG ile bu akşam yapacağı maçta eleyebilmesi için beş farklı galip gelmesi gerekiyor. Peki Barcelona, PSG'yi eleyebilecek mi? Barcelona PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona - PSG maçı şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

BARCELONA - PSG MAÇI HANGİ KANALDA?


Şampiyonlar Ligi'nde sonucu merakla beklenen dev maç: Barcelona - PSG rövanşı. Devler ligi son 16 turu ilk maçında Parc de Princes Stadı'nda PSG, Barcelona'yı 4-0 yenmişti. Barcelona ile PSG arasında son 5 yılda oynanan 3 eleme turu maçı olacak. Daha önceki karşılaşmalarda Barcelona'ya elenen PSG, bu sefer şanslı gözüküyor. Fakat ilk maçta alınan 4-0'lık skora rağmen Barcelona'ya şans tanıyanlar hala var. İspanya'da Barcelona'nın liderliğe yükselmesi ve Messi'nin form kazanması ile otoriterler Barcelona'nın PSG'yi elebileceği görüşünde.

Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, ilk maçı 4-0 kaybetmelerine karşın turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Enrique, "Paris Saint-Germain maçı öncesi daha
iyi 2 performans sergileyemezdik. Hepimiz umut doluyuz. Sadece aldığımız farklı galibiyetler değil; ortaya koyduğumuz oyun da bize umut verdi. Bu takımın her zaman kendisine sarsılmaz bir inancı olmuştur. Bunu Paris Saint-Germain karşısında bir kez daha göstermeye çalışacağız" dedi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona ile PSG bu akşam 8 Mart Çarşamba Nou Camp Stadı'nda karşı karşıya geliyorlar. Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin tarafından yönetilecek Barcelona - PSG maçı 22.45'te başlayacak. Barcelona - PSG maçı Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BARCELONA - PSG MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ
Barcelona: Ter Stegen; Piqué, Mascherano, Umtiti; Sergi Roberto, Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

PSG: Trapp; Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Meunier; Matuidi, Rabiot, Verratti; Di María, Cavani, Lucas.