Başakşehir Ludogorets maç özetini mücadeleyi kaçıranlar ilzemek için araştırmalara başladı. Temsilcimizin maçı ve tüm UEFA Avrupa Ligi maç özetleri ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz. Hakan Çalhanoğlu ve Enes Ünal'ın yıldızlaştığı maçlarda gol yağmuru vardı. Bol gollü geçen UEFA Avrupa Ligi maçlarının tüm özet görüntüleri ve gollerini izlemek isteyenler doğru adrestesiniz.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde C Grubu'ndaki ilk maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk etti. Temsilcimiz maçın büyük bir bölümünü üstün götürse de üç puana uzanamadı ve takımlar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR LUDOGORETS MAÇ ÖZETİ İZLE!

Başakşehir, gruptaki ilk maçından bir puanla ayrılırken Club Brugge ve Sevilla eşleşmelerinde sergilediği oyundan uzak gözüktü. Avrupa arenasında daha çok oyuna hükmeden veya ortak oynayan takımlarla karşılaşan Başakşehir, doğru pozisyon alan ve çabuk çıkarak etkili olmaya çalışan düzenli bir Avrupa temsilcisi görüntüsü çizen Ludogorets'e karşı kilidi bir türlü açamadı.

UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ ÖZETLERİ VE GOLLERİ İZLE!

Abdullah Avcı'nın öğrencileri zaman zaman tehlikeli pozisyonlar üretmeyi başarsa da kalesinde de tehlikeler gördü. Oyunu ikinci yarıda tamamen ele alan Medipol Başakşehir, seri paslarla rakibini açmak istese de aradığı golü bulamadı.

Avrupa kupalarında heyecan Şampiyonlar Ligi’nin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. D Grubu’nda mücadele eden Milan, ilk hafta maçında deplasmanda Avusturya Wien’i 5-1 yenerken Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu sergilediği futbolla göz kamaştırdı. Henüz 7. dakikada takımını öne geçiren Hakan Çalhanoğlu, daha sonra Andre Silva’nın attığı iki golün de asistini yaptı. Ander Silva’nın üç gol birden attığı maçta son sözü Suso söyledi. Ev sahibi ekibin tek golü Alexandar Borkovic’ten geldi.

basaksehir-mac-ozeti-golleri-uefa-avrupa-ligi

UEFA AVRUPA LİGİ GECENİN MAÇLARI

Milli futbolcumuz Enes Ünal’ın 90 dakika forma giydiği maçta ise Villarreal, A Grubu’ndaki ilk maçında sahasında konuk ettiği Astana’yı 3-1 mağlup etti. Enes Ünal’ın 90 dakika sahada kaldığı maçta İspanyol ekibini gollerini Nicola Sansone, Cedric Bakambu ve Denis Cheryshev attı. Enes Ünal, takımının Bakambu ile bulduğu golün asistini yaptı. Astana’nın tek golü Yuri Logvinenko’dan geldi.

A GRUBU

Slavia Prag 1-0 Maccabi Tel Aviv12′ Tomas Necid

Villarreal 3 -1  FC Astana16′  Nicola Sansone68′ Yuri Logvinenko75′ Cedric Bakambu77′  Denis Cheryshev

B GRUBU

Dynamo Kiev 3-1  Skenderbeu39′ Gjergj Muzaka47′ Sergiy Sydorchuk50′  Junior Moraes65′  Dieumerci Mbokani (Pen.)

Young Boys 1-1 Partizan Belgrade11′ Marko Jankovic14′  Christian Fassnacht

uefa-avrupa-ligi-mac-ozetleri-golleri-izle

C GRUBU

Hoffenheim 1-2 Sporting Braga24′ Sandro Wagner45′ Joao Teixeira50′ Dyego Sousa

Medipol Başakşehir 0-0 Ludogorets Razgrad

D GRUBU

Austria Wien 1-5 Milan7′ Hakan Çalhanoğlu10′ Andre Silva20′ Andre Silva47′ Alexandar Borkovic56′ Andre Silva63′ Suso

Rijeka 1-2 AEK Atina16′ Petros Mantalos29′ Josip Elez62′ Lazaros Christodoulopoulos

E GRUBU

Apollon Limassol 1-1 Lyon53′ Memphis Depay (Pen.)90′ Adrian Sardinero

Atalanta 3-0 Everton27′ Andrea Masiello41′  Papu Gomez44′ Bryan Cristante

F GRUBU

FC Copenhagen 0-0 Lokomotiv Moscow

FC Fastav Zlin 0-0 FC Sheriff