Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı Süper Lig'in 21 haftasında ağırlıyor. Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı Igor Tudor'un yönetiminde yapılacak ilk resmi maç olduğu için sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Galatasaray, yeni teknik direktörü Tudor ile Çaykur Rizespor maçına nasıl kadro ile sahaya çıkacak ve nasıl bir performansı gösterecek? Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Süper ligin 21. haftasında sonucu en çok merak edilen maç Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı. Hafta içinde süpriz bir şekilde teknik direktör değiştiren Galatasaray, Ivan Tudor ile anlaştı. Yeni teknik direktörü ile ilk resmi maçına çıkacak Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında sakatlıklar nedeniyle eksik kadro ile çıkacak. Igor Tudor, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Lionel Carole'ün yanı sıra Armindo Bruma ve Hakan Balta'yı 18 kişilik kadroya almadı.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.  Saat 19:00’da başlayacak olan Çaykur Rizespor – Galatasaray maçı Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig 2016-2017 sezonunun geride kalan bölümünde 39 puan toplayan Galatasaray, ligde 3. sırada yer alırken, 19 puana sahip Çaykur Rizespor averajla 15. basamakta bulunuyor.

BRUMA NEDEN KADROYA ALINMADI?


Bruma Igor Tudor’un göreve başladığı ilk gün antrenmanın bazı bölümlerinde ağrıları olduğu için takımdan ayrı çalışmıştı. Portekizli futbolcu hafta içinde gerçekleşen diğer çalışmalarda da isteksiz tavırları ile dikkat çekti. Bu nedenle yeni teknik direktör Igor Tudor Bruma’yı son idmanda yedek kadroda oynattı. Hırvat teknik adam kanatlarda Yasin Öztekin ve Garry Rodrigues’e şans verdi.

Çaykur Rizespor maçında 11’e alınmayacağını öğrenen Bruma ise kapris yaptı. Portekizli futbolcu teknik ekibe ağrılarının devam ettiğini söyleyince Igor Tudor da kendisini kadroya almadı.

Bruma bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig’de çıktığı 19 maçta 7 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY 34. RANDEVULARINDA
Çaykur Rizespor ile Galatasaray, bu akşam Süper Lig'de 34. maçlarına çıkacaklar. Bundan önce oynadıkları 33 lig maçında Galatasaray 23 kez galip gelirken Çaykur Rizespor 5 maç kazanabildi. Galatasaray 77 gol atarken Çaykur Rizespor 30 gol ile karşılık verdi.

ÇAYKUR RİZESPOR – GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER


ÇAYKUR RİZESPOR: Diallo, Mehmet, Oboabona, Ümit, Özgür, Saadane, Petrucci, Oğulcan, Recep, İsmael, Edonwoyi

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ahmet, Chedjou, Linnes, De Jong, Selçuk, Yasin, Josue, Rodrigues, Podolski