Darüşşafaka Real Madrid basketbol maçı muhteşem bir heyecana sahne olacak. Euroleague Play-Off 3. maçında temsilcimiz Darüşşafaka Volkswagen Arena'da Real Madrid'i ağırlayacak. Serilerde ilk maçta Real Madrid; ikinci maçta ise Darüşşafaka üstünlük sağlamıştı. Şimdi temsilcimiz Darüşşafaka kendi evinde güçlü rakibini yenerek avantaj elde etmek istiyor.

DARÜŞŞAFAKA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Darüşşafaka Real Madrid basketbol maçı bu akşam saat 21.15'te Volkswagen Arena'da oynanacak. Karşılaşmayı TRT Spor naklen yayınlayacak. Müsabakayı canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

TRT SPOR CANLI İZLE

Wanamaker ve Llull öne çıkıyor

Darüşşafaka Doğuş'ta en çok sayı kaydeden isim 16.5 sayı ortalamasıyla Birleşik Amerikalı Brad Wanamaker olurken, İspanyol ekibi Real Madrid'te ise en skorer oyuncu 16.5 sayı ortalamasıyla Sergio Llull oldu. Yeşil-siyahlılarda en çok asist yapan oyuncu 4.6 ortalamayla Wanamaker olurken, Real Madrid'te ise Sergio Llull 5.9 asist ortalamasıyla takımına katkı sağladı. Bu istatistiklerle iki oyuncu takımlarında en çok sayı üreten ve asist yapan oyuncular olmuş oldu.