Deli Gönül dizisinin yeni bölümü izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Son bölümde Türkan'ın aldığı kararlar herkesin hayatını etkiliyor. Peki Fatmanur Kadir ile yüzleşecek mi? Merakla beklenenen ayrıntılar 5. bölüm fragmanı ile gün yüzüne çıkacak. Peki FOX TV Deli Gönül yeni bölüm fragmanını ne zaman yayınlayacak?

Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Deli Gönül yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. FOX TV'nin fragmanı dizi bittikten sonra yayınlaması bekleniyor. Deli Gönül 5. bölüm tanıtımlarına yayınlandığı anda buradan ulaşabilirsiniz.

DELİ GÖNÜL KONUSU NEDİR?

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş’ın yer aldığı dizide, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek iki öğretmenin aşk hikayesi anlatılıyor.

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın…  Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur… Bir patlama ile savrulan hayatlar, yeni bir hayatın  inşasıyla yeniden can bulacak…Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak…Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatmanur’un evet demesi ile Kadir’in tüm umutları yok olur. Artık Kadir’i ayakta tutacak tek şey kızı Şükran’dır. Türkan, sevdiği adamın aşkını kazanabilmek için çok tehlikeli bir karar alacak, bu karar herkesin hayatını değiştirecektir. Kadir ve Fatmanur aşklarının hesabını sormak için yanıp tutuşurken yaralı kalplerini teselli etmek için uğraşacaklardır.

Kadir ile Fatmanur'un şok eden tanışması:

Kadir, kedisine söylenen yalanların hesabını soracak, bu durum Hayri’nin ona olan düşmanlığını körükleyecektir. Hayri’nin yalanları ve kendi yanlış kararlarının sonucunda, Nuran gerçekleri saklamak için çok tehlikeli bir hamle yapacaktır.

Kadir ve Fatmanur, yüreklerinde solmayan aşklarını yeşertecek umutları birbirlerinin gözlerinde arayacaklardır.

DELİ GÖNÜL OYUNCU KADROSU

Mehmet Kadir Ölçek (Murat Ünalmış)
Fatmanur Güzel (Tuvana Türkay)

tuvana-turkay2

Türkan Erten (Çiğdem Batur)
Ahmet Ertuğrul (Ogün Kaptanoğlu)
Basri Kavaslı (Macit Sonkan)
Hayri Güzel (İştar Gökseven)
Nuran Güzel (Mine Tüfekçioğlu)
Ayşe Güngör (Nilgün Karababa)
Nihat Güzel (Barış Yalçın)
Şenay Güzel (Neşem Akhan)
Şafak Erten (Tarık Özenbaş)
Şükran Ölçek (Hayal Ada Toprakkaya)