Merakla beklenen Ağustos ayı e-Bordro'su yayınlandı. E-devlet üzerinden görüntülenebilen e-bordro için heyecanla bekleyen okuyucularımız haberimizin içeriğinden e-bordrolarına ulaşabilir. Peki e-bodro nasıl alınır? İşte e-bordro ile ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler...

AĞUSTOS AYI E-BORDROSU YAYINLANDI

Ağustos ayı e-bordrosu yayınlandı. Binlerce çalışan e-bordro sorgulama ekranı ile Ağustos ayı e-bordrolarına ulaşabiliyorlar. Memurlar bu sayede geçmiş dönem maaş dökümlerine ulaşabiliyorlar.

E-devlet üzerinden maaş dökümlerine ulaşmak isteyen 657 sayılı kanuna tabii devlet memurları için maaş bordroları yayınlandı. E-devlet sistemi üzerinden görüntülenebilen e-bordrolara sizden başka hiç kimse ulaşamaz.

E-BORDRO NASIL ALINIR?

İlk olarak www.turkiye.gov.tr adresine gidin. Ana sayfanın üst kısmında bulunan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın ve e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, kimlik kartı ya da internet bankancılığı seçeneklerinden biriyle girişinizi yapın.

Ardından e-hizmet ya da arama butonundan almak istediğiniz hizmeti yazın. Bu kısma e-bordro yazarsanız e-bordro ile ilgili bilgileriniz önünüze çıkacaktır. Açılan ekranda istediğiniz bordroyu seçebilirsiniz.

Söz konusu hizmetten sadece 657 sayılı kanuna tabi memurlar yararlanabilmektedir. 4B, 4C ya da sözleşmeli olarak çalışan memurlar bu sistemden henüz yararlanamamakta.