Spor Toto süper Lig'in ikinci yarısının ikinci haftasındayız ve bugün ligin üst sıraları için kritik bir karşılaşma yapılacak. Saat 19.00'da başlayacak olan Fenerbahçe Başakşehir maçı bir takımın liderle puan farkını kapatma diğer takımında liderliğini sürdürme mücadelesine sane olacak. İşte aralarında 7 puan fark bulunan Fenerbahçe ile Başakşehir'in kadroları; maçtan detaylar ve maçı canlı izleme ile ilgli bilgiler...

Fenerbahçe Başakşehir maçı eski Lig TV yeni BeIN Sports 1 kanalından canlı yayımlanacak. Geçtiğimiz hafta maçlar şifresiz ekrana gelmişti ama bu hafta normal uygulamaya dönüldü yani karşılaşma TV'den ve internetten ancak ücret karşılığı izlenebilir. Alternatif olarak karşılaşmayı aşağıdaki bağlantı ile AMPspor canlı anlatımı ile de takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR CANLI ANLATIM

MAÇ KAROLARI

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Ozan, Josef, Alper, Salih, Lens, Fernandao

Medipol Başakşehir:

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER VAR

Lideri yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir hamle yapmak isteyen Fenerbahçe'de eksiklikler can sıkıyor. Fenerbahçe'de Simon Kyaer'in durumu belirsizi. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Volkan Şen'in kadroya girmesi beklenmiyor. Milli takıma giden Moussa Sow ve kart cezalısı İsmail Köybaşı da sahaya çıkamayacak.