Dünyaca ünlü fenomen dizi Game of Thrones'un 7. sezon 2. bölümü yayınlandı. Peki Game of Thrones'un son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Game of Thrones'un yeni bölümü ile ilgili tüm bilgiler ve 7. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı...

7. SEZON 2. BÖLÜM FIRTINIDADOĞAN'DA NELER OLDU?

Uzun bir aradan sonra yeniden izleyecilerinin karşısına çıkan Game of Thrones'un yeni bölümü Fırtınadadoğan'da Khaleesi, Demir Tahtı ele geçirmek için hazırlıklarına başlıyor. Bu kapsamda Tyrion Lannister, Olenna Tyrell, Yara Greyjoy, Ellaria Sand ve Varys'in dahil olduğu bir toplantı yapar.

Bu toplantı sonunda Kuzeyin Kralı Jon Snow ile ilgili bir takım gelişmeler de yaşanır ve Khaleesi Jon Snow'a kritik bir mektup yollar. Bu sırada Demir Tahtı korumak ve hükümdarlığını pekiştirmek isteyen Cercei de kardeşi ve sevgilisi Jaime ile birtakım savunma ve saldırı planları yapmaya başlar ve bazı görüşmeler gerçekleştirirler.

Amansız bir hastalığa yakalanan Jorah Mormont da bu bölümde yeniden karşımıza çıkıyor. Mormont iyileşmek için müthiş bir acıyı göze alıyor. Birçok kişi tarafından akıbeti bilinmeyen Arya Stark ise, Jon Snow ve Sansa ile ilgili çok çarpıcı bir bilgi alır. Jon Snow da Khaleesi'den kendisine gelen mektup ile ilgili neredeyse tüm arkadaşlarını karşısına alır ve kararını verir.

Bölümün sonunda ise deyim yerindeyse savaş başlar ve Greyjoy ailesi birbirine girer.

GAME OF THRONES 7. SEZON 3. BÖLÜM FRAGMANI