Dünyanın belki de en çok izlenen dizisi Game of Thrones'da neler olacak herkes tarafından merak ediliyor. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm Türkiye saati ile 14 Ağustos Pazartesi günü 04.00'da yayınlandı. Game of Thrones 7. sezon 5. bölüm nereden ve nasıl izlenir haberimizden öğrenebilirsiniz.

Dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine sahip fenomen dizinin yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı.Lannister ordusunun ejderhalar tarafından yokedilişi ile son bulan bölümün ardından Game of Thrones 7. sezon 5. bölümü izlemek isteyenler yazımızdan detayları takip edebilir.

GAME OF THRONES SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Game of Thrones son bölümün ardından 7. sezon 5. bölüm sabırsızlıkla bekleniyordu. Game of Thrones 7. sezon Amerika ile aynı anda saat 4.00'da Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00'de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI'da yayınlanacak.

GAME OF THRONES İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL İZLENİR?

Game of Thrones'u Türkiye'den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden altyazılı ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connect'e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones'u yasal yollardan izlemenin tek yöntemi bu şekilde.

GAME OF THRONES'DA STAR WARS SÜRPRİZİ

Işın Kılıçları Game of Thrones'da kullanılırsa... İki kült yapımın harmanlandığı videolar sosyal medyada çok popüler oldu. Hem 40 yıllık sinema efsanesiStar Wars'u hem de son yıllara damga vuran dizi Game of Thrones'u aynı videoda görmek ister misiniz?