Arka Sokaklar dizisinde beraber oynadığı rol arkadaşı Uğur Pektaş'la gerçek hayatta da sevgili olduktan sonra 2008'de evlenen ve bir de çocuk sahibi olan Gamze Özçelik, 2011'de Pektaş'tan boşanmıştı. Geçen zaman içinde tekrar barışan çiftin yeniden evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Gamze Özçelik kimdir? Uğur Pektaş Gamze Özçelik çifti yeniden evlenecek mi?

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Magazin dünyası 2011'de boşanan Gamze Özçelik - Uğur Pektaş çiftinin yeniden bir araya geldiği ve evlenme arefesinde olduğu iddiasıyla çalkalanıyor. Geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi'nde bir gelinlikçiden çıkarken görülen çiftin, yakında ikinci kez evleneceği tahmin ediliyor.

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik (d. 26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model.

Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Şu an Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada'da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı.