Gözde Atasoy, bu sabah Kanal D İrfan Demirci'nin sunduğu sabah haberlerini sundu. İrfan Demirci'nin Hayır oyunu kullanacağını açıklamasından sonra görevine son verilmişti. Bu sabah İrfan Demirci yerine çıkan Gözde Atasoy, Kanal D'de hafta sonu haberlerini sunuyordu. Peki Gözde Atasoy, İrfan Demirci'nin yerini mi alacak? Gözde Atasoy ile birlikte İrfan Demirci'nin sunduğu sabah haberleri için ismi geçen bir diğer bir sunucu ise Şule Zeybek. Peki Gözde Atasoy kimdir?

GÖZDE ATASOY KİMDİR?


Gözde Atasoy, 15 Nisan 1985 İstanbul'da doğdu. Nişantaşı Işık Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlayan Gözde Atasoy, San Francisco’da Golden Gate University’den MBA diplomasını aldı.

Gözde Atasoy, televizyonculuğa 2009 yılında Beşiktaş TV’de başladı. Haber bültenlerini ve ekonomi programını hazırlayıp sundu, özel röportajlar yaptı. 2011 yılında CNN Türk’e transfer oldu. CNN Türk’teki görevine devam ederken, 2012 yaz döneminde 3 ay Kanal D hafta sonu Ana Haber Bülteni’ni sundu. Gözde Atasoy, Ocak 2013’te Mehmet Ali Birand’ın vefatının ardından, CNN Türk’teki görevinden ayrıldı ve Kanal D Haber Merkezi’nde çalışmaya başladı. Hafta sonu Kanal D Ana Haber Bülteni’ni ve Hafta içi Euro D Ana Haber Bültenini sundu.

Gözde Atasoy, aynı zamanda uluslararası bir sivil toplum girişimi olan ve zihinsel ve gelişim engelli bireylerle, gönüllüleri arkadaş yapan Best Buddies programının Türkiye Arkadaşlık Elçisidir.

Çalıştığı TV Kanallar
2009-2011: Beşiktaş TV
2011-2013: CNN Türk
2012-2017: Kanal D