Hafta sonu yaklaşıyor ve hafta sonu dışarı çıkmak gezmek, belki günü birlik şehir dışında bir yerlere gitmeyi planların aklını hafta sonu hava nasıl olacak sorusu meşgul ediyor. Peki İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Diyarbakır gibi büyük şehirlerde ve Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak?

18 MART CUMARTESİ HAVA DURUMU

MGM'nin verilerine göre bu hafta Cumartesi Türkiye'ye yağmurlu ve karlı bir hava hakim olacak. İç Anadolu ve Doğu Anadoluda kar Güney Doğu Anadolu, Karadeniz bölgesinde de yağmur bekleniyor. Ege ve Marmara'da ise hafa durumu bulutlu ve parçalı bulutlu olacak. Cumartesi günü İstanbul'da sıcaklık gündüz 10 gece 3 havanın da bulutlu olması bekleniyor. Ankara'da da hava bulutlu ve sıcaklık 6 derece tahmin ediliyor. İzmir'de ise 14/6 sıcaklaırk ve parçalı bulutlu bir hava tahmin ediliyor.

mgm-18-mart-2017-hava-durumu19 MART PAZAR HAVA DURUMU

Cumartesi günü kar ve yağmurlu havanın hakim olacağı bölgelerde hava değişmesi ve sıcaklıkların yükselerek parçalı bulutlu bir havanın olması gekleniyor. Marmara bölgesinde ise yağmur bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklğı 12/6 hava durumu yağmurlu, Ankara'da sıcaklık 9/1 hava durumu parçalı bulutlu ve İzmir'de sıcaklık 16/7 hava durumu parçalı bulutlu olacak.

mgm-19-mart-2017-hava-durumu