Karabükspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya geliyorlar. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak Karabükspor - Galatasaray maçını, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Galatasaray'da Wesley Sneijder, sarı kart cezalısı olması nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek. Peki Karabükspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Karabükspor Galatasaray maçı şifresiz mi yayınlanacak?

KARABÜKSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasından Karabükspor, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Galatasaray'da hedef üç puan. Zirveyi yakında takip eden Galatasaray, Karabükspor deplasmanından üç puan alarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Süper Lig'de Galatasaray, 36 puanla üçüncü sırada ve lider ile arasında 3 puan fark bulunuyor. Karabükspor ise 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor.

Karabükspor - Galatasaray maçı, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği Karabükspor - Galatasaray maçı BeIN Sport canlı olarak yayınlayacak. BeIN Sports'un online üyeliği ile Digitürk Play'den haftalık maç satın alıp şifresiz bu maçı izlemeniz mümkün...

Karabükspor - Galatasaray maçı şifresiz izlemek için tıklayınız

Karabükspor - Galatasaray, Süper Lig'de 21. kez karşılaşacaklar. Daha önceki 10 mücadelede Galatasaray 12 kez galip gelirken Karabükspor 2 kez kazanmış. 6 maç ise berabere bitmiş. Karabük'te oynanan maçlarda ise Galatasaray 3 kez kazanırken ev sahibi takım 1 kez kazanmış, 3 maçta ise galip çıkan olmamış.

GALATASARAY'IN KARABÜKSPOR KADROSU
Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda, Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu ve Birhan Vatansever yer aldı.

KARABÜKSPOR - GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ İKİ TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ
Galatasaray, Karabükspor'la Süper Lig'de oynadığı 17 maçın sadece ikisini kaybetti (10G 5B). Galatasaray, 16 Kasım 2012'den bu yana Karabükspor'a kaybetmiyor (5G 1B). Karabükspor'un evinde oynanan dokuz maçta Galatasaray dört kez kazandı (3B 1M). Galatasaray, Karabükspor'la oynadığı son iki maçta da 90+ dakikalarında gol buldu. Wesley Sneijder'in Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Karabükspor (altı maçta beş gol). Ermin Zec, Galatasaray'a karşı oynadığı son iki lig maçında da birer gol attı. Yasin Öztekin, Karabükspor'a karşı oynadığı son üç lig maçında iki gol attı. Karabükspor son maçında Akhisar'ı 1-0 yenerek dört maçlık galibiyet özlemine son verdi. Mavi Ateş, son 10 lig maçında iki galibiyet alabildi (3B 5M).

Karabükspor iç sahada bu sezon oynadığı maçlarda ortalama 1.9 puan topladı ve bu alanda Süper Lig'de Karabükspor'dan daha iyi sadece üç takım var: Beşiktaş (2,5), Başakşehir (2,3), Galatasaray (2,25).
Galatasaray, son altı lig maçını kaybetmedi (5G 1B). Sarı kırmızılılar, bu sezonun ilk yedi haftasında da yenilgisiz bir seri yakalamıştı (5G 2B).
Galatasaray, ligin en fazla şut çeken takımı (257). Karabükspor ise bu alanda 227 şutla beşinci sırada.
Süper Lig'de pas isabeti en yüksek olan takım Galatasaray (%85,3), Karabükspor ise 18 takım arasında 16. sırada (%74,5).
Karabükspor ve Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından en fazla gol atan iki takım (6). Diğer yandan, Galatasaray bu sezon ligde ceza sahası dışından hiç gol yemeyen tek takım.
Süper Lig'de bu sezon en fazla gol katkısı yapan savunma oyuncusu Iasmin Latovlevici (üç gol, iki asist).
Wesley Sneijder, Süper Lig'in en fazla asist yapan oyuncusu (8) ve Pablo Batalla'nın ardından (47) en fazla kilit pas atan ikinci oyuncusu (43).
Bruma, bu sezon ligde sekiz deplasman maçında sekiz gole katkıda bulundu (beş gol, üç asist).