Yaz tatili için şimdiden heyecanlı mısınız? Artık vatandaşlar, daha kış gelmeden, yazın gidecekleri yeri ve kalacakları oteli ayarlıyor. Böylece çok erken rezervasyon yaptırarak ucuz tatil yapmış oluyor. Erken rezervasyonlarda en çok öne çıkan tatil beldesi ise Side.

Side otelleri bu sene ultra her şey dahil hizmet veren otelleri ile tatilcilerin yeni adresi. Antalya’nın en tarihi beldelerinden olan Side, ziyaretçilerini asla yüzü asık göndermiyor. Her şeyiyle kusursuz bir tatil bölgemiz olan Side’de kararsız kalmayacak ve tatil için seçiminizi kolaylıkla yapacaksınız.

HER YIL MİLYONLARCA TURİSTİ AĞIRLIYOR
Antalya, Side ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist konuk ediyor. Aslında fiyat yelpazesi de oldukça geniş. Denize sıfır ya da şehir içindeki otelleri ile her tarza yönelik hizmet sunuyor.
Konforun hep ön planda olduğu Side’de en çok dikkat çeken tesislerden birisi de konum ve geniş alanıyla yan yana 3 dizili dev bir tesis Side’nin en güzel yerinde bulunmakta.

SİDE’DE NERELERE GİDİLİR?

Side etrafındaki doğal ve tarihi güzellikleriyle de iyi bir tatil rotası olabilir. Side yarımadasındaki Apollon Tapınağı dışında Aspendos Antik Tiyatrosu ve Manavgat Şelalesi gibi yerlere gidilebilir. Anadolu’nun en büyük antik tiyatrolarından biri olan Aspendos’ta şansınız varsa festival gösterileri izleyebilirsiniz. Manavgat Şelalesi’nin de o coşkulu resmini görmeyen yoktur sanırım. İşte resimlerden tanıdığımız bu şelaleye gidip keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Şelale çevresinde piknik yapabilir ya da oradaki mekanlarda bir şeyler yiyebilirsiniz. Sorgun’daki Titreyen Göl’de gezilebilir. Bu gölün etrafında da oteller var. Göl çok durgun olduğundan en ufak bir rüzgarda bile titremesinden dolayı bu ismi almış. Side merkezden Manavgat ve Sorgun’a minibüs ulaşımı var. Side yarımadasında ve çevresinde İngiliz, Çin restoran örnekleri de var ama en çok deniz ürünleri yapan lokantalar var.