Ajax Lyon maçı saat kaçta başlayacak? Ajax Lyon maçı şifreli mi yayınlanacak? Ajax Lyon maçı internet üzerinden nasıl izlenecek? Bu sorular futbol müdavimleri arasında sık sık soruluyor. İşte Ajax Lyon maçı hakkında ayrıntılar.

AJAX LYON MAÇI SAAT KAÇTA?

Ajax Lyon maçı saat 22:05'te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Ajax Lyon maçını aşağıdaki link üzerinden maç saatinde canlı olarak izleyebilirsiniz.

AJAX LYON MAÇI CANLI İZLE

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk mücadelesinde Ajax, Olympique Lyon'u 4-1'le ezerken finale göz kırptı. Kırmızı- beyazlılar, 1995'te Bayern Münih karşısında 5-2 kazanmalarının ardından ilk kez yarı final ve final seviyesinde en fazla golünü buldu. Hollanda temsilcisinde Hakim Ziyech de Avrupa Ligi'nde yarı final ve finalde üç asist yapan ilk futbolcu unvanını elde etmeyi başardı. Ajax’ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Bertrand Traore de takımının başarısında önemli pay sahibi oldu. 21 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 gol atıp, 4 de asist yaptı. Genç futbolcu sezon genelinde ise 36 karşılaşmada 13 gol, 4 asistle mücadele etti. Traore'nin Chelsea Teknik Direktörü Conte tarafından değerlendirilmesi bekleniyor.