Miraç Kandili, bu gece idrak edilecek. Miraç Kandili'nde geceyi değerlendirmek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak Miraç Kandili programlarını merak edip araştırıyor. Miraç Kandili için hazırlanmış programların hangi kanalda saat kaçta olacağı bilgisini haberimizde topladık. Miraç Kandili programları için kanallar hangi mekanları seçti, programda kimler yer alacak? İşte detaylar...

MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMLARI
Miraç Kandili'ne özel programlar hazırlayan kanallar, ayrı mekanlarda yayınlar yapacaklar.

1. Miraç Kandili Özel programı İstanbul Fatih Camiinden canlı yayınla TRT1'de ekrana geliyor. Bu yayın aynı zamanda TRT Avaz ile TRT Diyanet kanallarından da yayınlanacak. TRT 1 canlı yayını ile Miraç Kandili programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

TRT 1 Miraç Kandili Özel Programı İzle (22.30)

2. Miraç Kandili bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği özel bir organizasyonla Millet Camii’nden ihya edilecek. Necmettin Nursaçan'ın açılış duasını yapacağı gece, Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerde programda yerini alırken, ilahi grubu da seslendirecekleri ilahilerle ve tesbihatla gecenin manevi atmosferini ekran başındakilere yaşatacak.

Kanal 7 Miraç Kandili Özel Programı İzle (21.45)

3. Show TV'de Miraç Kandili Özel Programı 22.15'de başlıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sunumu ile stüdyoda konukları ile yapılacak programda Miraç Kandili hakkında merak edilenlere cevap verilecek. Show TV'deki Miraç Kandili programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Show TV Miraç Kandili Özel Programı İzle (22.30)

4. ATV kanalı Miraç Kandili özel programını Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunumu ile 20.00'da ekrana getirecek. Nihat Hatipoğlu, Miraç Kandili Özel Programı'nda geceye özel bilgiler verecek, geceyi nasıl değerlendirmek gerektiğine dair bilgiler anlatacak ve Miraç Kandili duası ile tamamlayacak. ATV'deki Miraç Kandili programını izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

ATV Miraç Özel Programı İzle (20.00)

5. Kanal D, Miraç Kandili özel programını gecenin ilerleyen saatlerinde yayınlıyor. İlahiler, Kuran-ı Kerim tilavetlerinin ekrana geleceği Miraç Kandili özel programı 00.00'da başlıyor. Kanal D Miraç Kandili Özel Programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kanal D Miraç Özel Programı İzle (00.00)