Albama vahşi doğada kaybolan genç kadın Lisa Theris, böğürtlen ve mantar yiyerek, derelerden ve su birikintilerinden su içerek hayatta kaldı. Tüm vücudu böcek ısırıklarıyla kaplanan genç kadın ormanda mahsur kaldığı süre boyunca ciddi şekilde kilo verdi.

ormanda-kaybolan1

"ÇALILARIN ARASINDA KIPIRDAYAN BİR ŞEY VAR"

Karayolunun kenarındaki çalılarda biri kadın tarafından görülen genç kadın, polise haber verdi ve yetkililer olay yerine ulaşarak kadını tedavi altına aldı. Daha önce bölgede görünen iki avcu olayla ilgili suçlanarak gözaltına alınmıştı.

ormanda-kaybolan-4

SAĞLIĞI İYİYE GİDİYOR

Ormanda kaldığı süre boyunca güç kaybeden ve zayıflayan Lisa Theris'in tedavisi başarıyla ilerliyor. Hastanede açıklama yapan kız kardeşi ise "Herkesin düşünceleri ve duaları için minnettarız ve bebeğimizin tamamen iyileşmesi için sabırsızlanıyoruz "dedi.

[old_news_related_template title="Hamileyken karnı ilginç şekilde büyüyordu, doğumda gerçek ortaya çıktı!" desc=" Chrissy Corbitt, dördüncü çocuğuna hamileydi ancak karnı anormal şekilde şişiyordu. Doğuma 1 hafta kala sezeryana giren Corbitt gerçeği kısa süre içinde öğrendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/abbe.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/hamileyken-karni-ilginc-sekilde-buyuyordu-dogumda-gercek-ortaya-cikti-1904192/"]

[old_news_related_template title="En garip estetik operasyonları: Bir dokunuş daha olursa burnu düşecek!" desc="Kimi zaman büyük sıkıntıları çözen estetik operasyonlar bazen de inanılmaz durumlar ortaya çıkarıyor. Fazla estetik yaptırmaktan burnu düşecek hale gelenler, poposunu büyütmek için haftalarca oturamayacak olanlar ve daha niceleri. İşte en garip estetik operasyonları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/burnu-dusecek.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/en-garip-estetik-operasyonlari-bir-dokunus-daha-olursa-burnu-dusecek/"]