Osmanlıspor Beşiktaş maçı saat kaçta başlıyor? Süper Lig 17. haftası son maçında Osmanlıspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş, Süper Lig'de Başakşehir'in ve Galatasaray'ın kayıpsız atlattığı haftada puan kaybetmek istemiyor. Osmanlıspor ise oynanan son 7 lig maçında mağlup olmadı. İki takımda 2017'nin ilk resmi karşılaşmasında galip gelmek için mücadele verecek. Osmanlıspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? BeIN Sports'dan bu maçı şifresiz nasıl izlenebilir?

OSMANLISPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?
Süper Lig 17. haftası son maçında Osmanlıspor, Beşiktaş'ı ağırlıyacak. Daha önce 14 kez karşı karşıya gelen Osmanlıspor Beşiktaş takımları Osmanlı Stadı'nda yeni yılın ilk resmi maçlarını oynayacaklar. Osmanlıspor Beşiktaş maçı 19.00'da başlayacak. Ligtv satın alındıktan sonra BeIN Sports adını aldı ve bu hafta maçları şifresiz yayınlanacağı duyurdu. Fakat sadece Digitürk standart üyelerine. Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

OSMANLISPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI KADROSU SIKINTILI!
Osmanlıspor, Beşiktaş maçı öncesi eksiklerden yana çok sıkıntılı. Orta sahadaki değişmez isim Musa Çağıran, sarı kart cezalısı. Nijeryalı orta saha Lawal ve Rumen forvet Rusescu sakat. Etkili gol silahı Senegalli Ndiaye ise Afrika Kupası'nda…

OSMANLISPOR BEŞİKTAŞ 15. RANDEVULARINDA
Beşiktaş, Osmanlıspor ile Süper ligde 14 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 9'unu kazandı, Osmanlıspor ise 3 kez galip geldi, 2 maç ise berabere bitti. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 31 golüne, Osmanlıspor 17 golle yanıt verdi.

Geçen sezon oynanan maçlarda Beşiktaş, Osmanlıspor'u Ankara'da 3-2, İstanbul'da ise 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, TFF tarafından o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.

OSMANLISPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11’LER
Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Delarge, Regattin, Maher, Aminu, Webo
Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk