Real Madrid ile Bayern Münih, bu akşam Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşında kozlarını Santiago Bernabeu'da paylaşacaklar. Real Madrid, ilk maçta Bayern Münih'i deplasmanda 2-1 yenmeyi başarmıştı. Bayern Münih'in bu akşam Real Madrid'i en az 2 farklı yenmesi gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki bu önemli maçı TRT 1 canlı olarak yayınlayacak. TSİ 21.45'de başlayacak Real Madrid - Bayern Münih maçını aşağıdaki TRT 1 canlı yayın linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Real Madrid - Bayern Münih maçı izle (18 Nisan Saat 21.45 TRT 1 Canlı Yayın)

REAL MADRİD, BAYERN MÜNİH'İ KONUK EDİYOR!
Bayern Münih ve Real Madrid, Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam 24. karşılaşmalarına hazırlanıyor. Bu eşleşmelerin 18'i Şampiyonlar Ligi döneminde gerçekleşirken, iki takım turnuva tarihinde en fazla karşılaşan takımlar oldu. Bayern Münih ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında 10 kez karşılaştı ve iki taraf da beşer kez turu geçen taraf oldu. Bayern Münih, Real Madrid deplasmanına konuk olduğu son beş maçı ve son 10 resmi maçın sekizini kaybetti (2G). Bayern'in Bernabeu'daki son galibiyeti Mayıs 2001'de Giovane Elber'in golüyle gelmişti.

REAL MADRİD REKOR PEŞİNDE!
Real Madrid - Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi ilk maçında Ronaldo iki gol atarak Avrupa Kupalarında 100. golünü atarak rekor kırmıştı. Real Madrid son altı sezondur Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalıyor. İspanyol ekibi, Real Madrid - Bayern Münih maçınında ardından yine yarı finale yükselirlerse bu alanda turnuvanın rekorunu kırmış olacaklar.

Şampiyonlar Ligi'nde rövanş maçları oynanıyor, TRT1 çeyrek finalin en çekişmeli maçını canlı yayınlıyor! İlk maçta rakibini deplasmanda 2-1 yenen Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Bayern Münih'i ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşması Real Madrid-Bayern Münih maçı Salı günü saat 21.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında...

Ronaldo'nun tarihe geçtiği maç!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Ronaldo, 47 ve 77. dakikalarda attığı iki golle geceye damga vurdu. Karşılaşma Real Madrid'in 2-1 üstünlüğü ile sona ererken Portekizli oyuncu, attığı iki golle Avrupa kupalarında 100 gole ulaşan tarihteki ilk isim olarak da ulaşılması zor bir rekora imza attı.

UEFA kulüp turnuvalarında en çok gol atan oyuncular:
1- Cristiano Ronaldo 100 gol / 143 maç
2- Lionel Messi 97 gol / 118 maç
3- Raul Gonzalez 76 gol / 158 maç

REAL MADRİD - BAYERN MÜNİH MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ
Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo;Out: Pepe, Varane, Bale (calf)

Bayern Münih: Neuer; Lahm, Alonso, Alaba, Bernat; Vidal, Thiago; Robben, Ribéry; Lewandowski, Müller.

[old_news_related_template title="Bayern Münih - Real Madrid maç özeti izle" desc="Bayern Münih - Real Madrid maçında Ronaldo, kendini tarihe geçiren golleri attı. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Allianz Arena Stadı'nda oynanan Bayern Münih - Real Madrid maçında ev sahibi takım 1-0 öne geçmesine rağmen Ronaldo'yu durduramadı ve 2-1 yenildi. Real Madrid bu skorla rövanş için avantaj sağlarken Ronaldo ise attığı goller ile tarihe adını yazdırdı. İşte Bayern Münih - Real Madrid maç özeti, maçın golleri ve önemli pozisyonları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/bayern-munih-real-madrid.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/bayern-munih-real-madrid-mac-ozeti-izle-ronaldo-2-gol-atti-tarihe-gecti-1790031/"]