Real Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaştığı Napoli takımını 3-1 yenmeyi başardı. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçta Real Madrid, kalecisinin hatası sonucu yaklaşık 25 metreden yediği gol ile şoka uğradı. İnsigne, kaleci Navas'ın yanından akıl dolu vuruşu ile takımını deplasmadan 1-0 öne geçirdi. Fakat Real Madrid bu gole cevap vermekte gecikmedi. Benzama ile beraberliği yakalayan Real Madrid, attığı golün daha fazlasını kaçırdı fakat sahadan 3-1 galip ayrılarak tur öncesi avantaj sağladı. Real Madrid - Napoli maç özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Real Madrid - Napoli maç özeti izlemek için tıklayınız

REAL MADRID - NAPOLİ MAÇ ÖZETİ


Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, Napoli'yi konuk etti. Real Madrid, Napoli karşısında 1-0 yenik düşse bile  3-1 mağlup etmeyi başardı.

8. dakikada Bernabeu şok yaşadı. Insigne, Navas’ın hatasının da yardımıyla şok şık bir gol atarak Napoli’yi 1-0 öne geçirdi. Bernabeu’nın üzerindeki soğuk duşu 10 dakikada sonra Benzema, Carvajal’in süper asistiyle attı: 1-1.

49. dakikada Kroos, Ronaldo’nun asistinde şık bir plase vuruşla Real Madrid’i 2-1 öne geçirdi. Son noktayı ise 54. dakikada Casemiro koydu. Brezilyalı orta saha oyuncusu ceza sahası dışından harika bir şutla skoru 3-1 yaptı.

Real Madrid ile Napoli, bu maçın rövanşında 7 Mart Salı günü İtalya’da San Paolo Stadı’nda karşılaşacak.

REAL MADRİD 3-1 NAPOLİ
Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos (Pepe), Varane, Ronaldo, Kroos, Benzema (Morata), James Rodríguez (Lucas Vázquez), Marcelo, Casemiro, Modrić
Napoli: Reina, Hysaj, Callejón, Mertens, Hamšík (Milik), Zieliński (Allan), Insigne, Koulibaly, Ghoulam, Albiol, Diawara
Goller: Kroos 49', Casemiro 54', Benzema 18', Insigne8'