Ülke gündeminin ilk sırasına yerleşen 16 Nisan referandumu için beklenen gün geldi ve oy verme işlemleri tamamlandı. Referandum sonuçları ne durumda? Gaziantep'te evet mi çıktı hayır mı? Gaziantep güncel seçim sonuçlarında son durum nasıl? Gaziantep seçim sonuçlarına aşağıdaki Gaziantep referandum sonuçları yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GAZİANTEP REFERANDUM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE GENELİ REFERANDUM SONUÇLARI

SANDIKLAR SAAT KAÇTA KAPANDI?

Saat 07.00 – 16.00 arası : Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis
Saat 08.00 – 17.00 arası : Yukarıdaki illerin dışında kalan diğer iller.

LİDERLER OY KULLANDI, MESAJ VERDİ

KILIÇDAROĞLU: İNŞALLAH HAYIRLI BİR SONUÇ ÇIKAR

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oyunu Çukurambar Arjantin İlköğretim Okulunda kullanacak.
CHP’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seçim kampanyalarında kimseyi ötekileştirmediklerini vurguladı ve “İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar’ diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU OYUNU KULLANDIKTAN SONRA OKULUN BAHÇESİNDE KISA BİR AÇIKLAMA YAPTI:

“Son derece güzel bir kampanya yürüttük, bütün vatandaşlarımızı kucakladık. Kimseyi ötekileştirmedik. Türkiye'nin kaderini oyluyoruz. Çok mutluyum. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar.”

YILDIRIM: SONUÇ BAŞIMIZIN TACIDIR

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’de Adnan Olcay Ortaokulu’nda 1085 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir konuşma yapan Başbakan Yıldırım, görevini yerine getirdiğini söyledikten sonra ‘Bundan sonra işimize gücümüze bakacağız. En güzel kararı halk verecektir’ diye konuştu.

BAHÇELİ OYUNU ANKARA’DA KULLANDI

Oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Bahçeli, “Türkiye’de siyaset gelecekle ilgili yeni bir yapılanmaya doğru gidecektir. O bakımdan herkesin bu katılımı yüksek tutarak tercihini ortaya koyması, milletimizin demokrasi kültürünün de bir gereği olacaktır” ifadelerini kullandı.