Kahkaha tufanına boğulan izleyiciler Şevkat Yerimdar dizisinin 10. bölüm fragmanını heyecan içinde bekliyordu. FOX TV yeni bölüm fragmanını izleyiciyle buluşturuyor. Haberimizden Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm faragmanını ve 10 bölümde neler olacagı hakkında detaylı bilgi edinebilirsini. İlk olarak sinema filmi olarak izleyici karşısına çıkan Şevkat Yerimdar yeni bölüm performansları ile FOX TV'yi taşıyan dizi haline geldi. Şevkat ve Esin'in hayat dolu hikayesini anlatan dizi reyting sıralamalarında liderliğe kısa bir süre içinde yükseldi. Merakla beklediğiniz dizinin 10. yeni bölüm fragmanında genç çifti bebek heyecanı sarıyor.

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Şevkat'in karakol macerası ile başlayan dizi izleyiciyi kırıp geçirdi. Hırsızlık ihbarı ile karakolda tutulan Şevkat, Cevdet’in ifadesi ile serbest bırakılır. Şevkat kendisine bu kumpası yapanları bulup, cezasını kesmeyi kafasına koyar. Bunun Bora’nın işi olduğunu tahmin eder ama emin değildir. Bu yüzden açığını kollamaya başlar.

Esin en sonunda galeriyi açar. Şevkat ve Bora ona yardım ederken her karşılaşmada ikisi hırlaşırlar. Esin bundan rahatsız olur. Öfke kontrol sorunundan ötürü kabahati Şevkat’te görmektedir. Bora bile bile Şevkat’in üstüne gider. Sonunda ona meydan okuyarak araba yarışına davet eder. Kaybeden arabasını verecektir. Esin buna şiddetle karşı çıkar. Esnaf arkadaşları Şevkat’e hiç şansı olmadığını söyler.

ŞEVKAT YERİMDAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hecanlı bekleyiş sona erdi. Şevkat Yerimdar 10. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisinini yeni bölümünde macera ve kahkaha yine bir arada olacak.

ŞEVKAT YERİMDAR KONUSU

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir.Asi ruhlu bir mahalle delikanlısıdır Şevkat. Adaletsizliğe, haksızlığa ve ayırımcılığa zerre tahammülü yoktur. En büyük sorunu da öfke kontrolüdür. Bu sorundan ötürü sıradışıdır, sevimlidir ve mahallenin afili kahramanıdır.

Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep pamuk ipliğindedir. Halden anlar, hatır sayar, zorda kalana yardım elini uzatır. Velhasılı, nesli tükenmiş bir mahalle delikanlısıdır o. Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan.

Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i Şevkat’e emanet eder. Mertliğine güvenir , göz kulak ol, sahip çık kızıma der; mahallesine gönderir. Şevkat Yerimdar bu! Emanetse baş üstündedir, dünya yıkılsa halel getirmez üstüne. Gel gör ki bu emanet başkadır; güzeller güzeli bir kızdır. Adı Esin’dir, Şevkat’in hayatına belalı ama tatlı bir esin gibi gelmiştir işte.

Şevkat’e emanet edilen Esin mahalleye adım attığı gün aklını kaçırır ve dünyadan kopar. Şevkat’i bir telaştır alır. Emanete sahip çıkmak ve Esin’in aklına başına getirmek için akla karayı seçer. Derken aklı başına gelir Esin’in . Ne var ki, Esin kendine geldiğinde bambaşka biridir.
Şevkat’e kök söktürür, onu çileden çıkarır.  Buna rağmen Şevkat verdiği sözden dönmez. Hem Esin’e göz kulak olmak hem de ona katlanmak zorundadır çünkü.

Esin ne yapar ne eder, iki yakası bir araya gelmeyen Şevkat’in iki ayağını bir pabuca sokmayı başarır. İki arızalı karakter arasında akıllara zarar bir ilişki kurulur ve yaşadıkları mahallenin altını üstüne getirirler. Garip, zor, belalı bir aşk hikayesi doğar derken…

Bu aşkın doğuşu içindir zaten bütün olaylar…

[old_news_related_template title="Game of Thrones 7. sezon 3. bölüm yeni fragmanı yayınlandı!" desc="Game of Thrones'un yedinci sezonunun 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Game of Thrones, 7. sezon 3. bölümde neler olacak? Khaleesi hedefine doğru yürüyor. İşte yayınlanan son Game of Thrones fragmanı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/game-of-thrones-7-sezon-ne-zaman-basliyor.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/game-of-thrones-7-sezon-3-bolum-yeni-fragmani-yayinlandi/"]