Süper lig 23. hafta maçları bu akşam oynanacak iki maç ile tamamlanacak. Süper Lig'de bu akşam oynanacak Gençlerbirliği - Akhisar Belediyespor ile Antalyaspor - Galatasaray maçları ile sona eriyor. Süper Lig'de lider Beşiktaş, evinde oynadığı maçta Çaykur Rizespor'u yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Medipol Başakşehir ise ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u yenerek zirve takibini sürdürdü. Süper Lig puan durumu, 23. haftanın maç sonuçları ve Lig TV maç özetlerini izleyebileceğiniz bağlantı haberimizde.

Süper Lig 23. haftasında zirvede durumlar değişmedi. Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Gökhan Gönül'ün attığı gol ile 1-0 yenerek takipçileri ile arasındaki puan farkını korudu. Beşiktaş'ın ardından gelen Medipol Başakşehir ise Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçı 2-1 kazanarak lider ile arasındaki 4 puan farkını korumayı başardı. Süper Lig'de 2. yarı başlangıcı ile galibiyet serisi başlatan Trabzonspor, haftanın açılış maçında Karabükspor'u yenerek yükselişe devam etti.

Süper Lig'de dün akşam oynanan maçta Fenerbahçe, Osmanlıspor'u son dakika golüyle yenerek haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Ligde alınan kötü sonuçlar ve Avrupa'dan elenmesi ile taraftarı ile arası bozulan Fenerbahçe, Osmanlıspor'u uzatma dakikalarında Mehmet Topal'ın attığı gol ile 1-0 yendi. Mehmet Topal'ın attığı golden önce topu eli ile düzelttiği şeklinde itirazlar oldu fakat hakem kararını değiştirmedi. Mehmet Topal ise maçtan sonra el ile müdahele konusunda "Top elime çarptı fakat topa elimle müdahele etmedim, düzeltmedim" şeklinde açıklama yaptı. Süper Lig 23. hafta maç özetlerini aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Süper Lig 23. hafta maç özetleri - Lig TV maç özetleri izle

SÜPER LİG 23. HAFTA MAÇ SONUÇLARI
03.03.2017 Cuma
Trabzonspor 1 - 0 Karabükspor

04.03.2017 Cumartesi
Bursaspor 2 - 1 Gaziantepspor
Beşiktaş 1 - 0 Çaykur Rizespor

05.03.2017 Pazar
Medipol Başakşehir 2 - 1 Aytemiz Alanyaspor
Adanaspor 0 - 1 Atiker Konyaspor
Fenerbahçe 1 - 0 Osmanlıspor FK
Kayserispor 2 - 2 Kasımpaşa

06.03.2017 Pazartesi
Gençlerbirliği 19:00 Akhisar Belediyespor
Antalyaspor 20:00 Galatasaray

SÜPER LİG PUAN DURUMU

super-lig-puan-durumu