ABD'de Michael Lallana adlı bir finans danışmanı kadın çalışma arkadaşının içeceğine boşalmak ile suçlaması ile mahkemeye çıkartıldı ve mahkeme Lallana para ve hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme dosyalarında anlatılan olaya göre kayıtlarda Tiffany olarak geçen Lallana'nın çalışma arkadaşı hafta sonu tatili öncesi çalışma masasında bir şişe su bırakmış. Pazartesi işe gelip sudan bir yudum aldığında ağzına garip bir tat gelmiş. Tiffany önce meni tadı aldığını düşünmüş ama böyle bir şeyin olamayacağına karar verip şişeyi atmış.

Birkaç ay sonra bir kez daha suyundan aynı tadı almış. Bu sever şişeyi atmamış ve işin iç yüzünü öğrenmek için harekete geçmiş.

ERKEK ARKADAŞINDAN YARDIM ALMIŞ

Tiffany iş yerinden getirdiği suyun tadını karşılaştırmak için erkek arkadaşından başka bir şişe suya boşalmasını istemiş. Erkek arkadaşının menisinin bulunduğu suyu içtiğinde tadın iş yerinden getirdiği suyla aynı olduğunu fark etmiş.

SU DA DNA İZİ


Tiffany ilk önce durumu şirketin insan kaynaklarına bildirmiş ama onlar yardımcı olamamışlar. Yine de işin peşini bırakmayan Tiffany suyu bir laboratuvarda test ettirmiş ve yapılan analiz sonucu suyun içinde DNA olduğu tespit etilmiş. Tiffany bu sonuç ile polise başvurunca soruşturma açılmış.

ŞOK İTİRAF  

Soruşturma polisi Michael Lallana'ya götürmüş ve Lallana sorguda çalışma arkadaşının suyuna boşaldığını şok bir ifade ile itiraf etmiş:
"Benim için evliliğimi bozmadan ya da kimseye zarar vermeden gerçek güzel biriyle yakınlaşmanın en olası yolu buydu."
Lallana, gerçekten Tiffaniy'nin suyu içmesini istemediğini söyleyince polis şişeyi neden atmadığını sormuş. Lallana da Tiffany şişenin ortadan kaybolmasından şüphelenir diye korktuğunu belirtmiş.