Şehirde yaşayanlar için şehir merkezinin gürültüsünden patırtısından uzaklaşıp köylere ya da çiftliklere gitmek her zaman iyi gelmiştir. Hatta çoğu insan şehir dışına çıkıp doğa ile buluştuğunda gördüğü manzaraya hayran kalır. Ancak çiftliklerde yaşayanlar şehir dışından gelenleri yaptıkları davranışlardan dolayı sevmeyebiliyor.

tarla

Kaliforniya'da bir çiftçi, tarlasına gittiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Tarlasının ortasında kocaman bir çöp yığını gören çiftçi, bunu kimin yaptığını bulmak için harekete geçti.

[old_news_related_template title="Festival bitti geriye çöpler kaldı" desc="Hindistan'da düzenlenen Ganeşa Festivali'ne geride bırakılan çöpler damga vurdu. Çevreciler festivalde düzenlenen etkinliklere tepki gösteriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/ganesa880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/festival-bitti-geriye-copler-kaldi/"]

Çöpleri incelemek için içerisini açan çiftçi, çöpleri atan kişiye ait olduğunu düşündüğü bir zarf buldu. Zarfın üzerindeki ev adresine gitmeye karar veren çifti aracının arkasına tarlasına bırakılan çöpleri de doldurdu. Kendisine yapılan harekete çok sinirlenen çifti tarlasına bırakılan bütün çöpleri bulduğu ev adresinin önüne bırakarak intikam aldı.

ciftci2