Tivibu Spor canlı izle linki haberimizde. Tivibu Spor 2 kanalı Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı yayınlıyor. Taraftarlar ise Tivibu Spor kanalını canlı izleme yollarını araştırılıyor. Marsilya Konyaspor maçı için nefesler tutultu. Taraftaralar Tivibu Spor'u canlı izlemek için dakika sayıyor. Haberimizden merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Peki maç şifresiz canlı yayınlanacak mı? Konyaspor UEFA Avrupa Ligi maçı saat 22.05'te başlayacak.

TİVİBU SPOR FREKANS BİLGİLERİ

Maçı Turksat uydusundan yayınla izlemek için Turksat kanal bilgilerinizi güncellemeniz yeterli. Tivibu Spor’u izlemek için;

1) Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın,

2) Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

3) Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin.

Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

HD Frekans Bilgileri

Uydu: Türksat 4A 42°Doğu

Polarizasyon: Yatay – Horizontal

Frekans: 11853Mhz

Symbol Rate: 25.000 FEC: 2/3 veya Otomatik

Tivibu Spor kanalları Türksat üzerinden izlenebildiği gibi uygulama üzerinden de izlenebiliyor. Paket üyeliği olan herkes aşağıda linkten Tivbu Spor kanllarını izleyebilir. Her kanal HD canlı yayın yapıyor.

TİVİBU SPOR CANLI İZLE!

Tivibu Spor Süper Paket satın alınarak Şampiyonlar Ligi maçları izlenebilir. İşte içeriği...

40’tan fazlası HD 200’e varan TV kanalı

4000’in üzerinde "Seç İzle" içeriği seçeneğiyle

tivibu-spor-canli-izle-sifresiz-yayin

En popüler Avrupa Ligleri, İtalya Kupası ve farklı branşlarda turnuvalar

Sinema, Dizi, Belgesel

Çocuk, Müzik, Yaşam-Eğlence

tivibu-spor-2-canli-izlemarsilya-konyaspor-maci-uefa-avrupa-ligi

 

KONYASPOR'DAN BASIN TOPLANTISI


UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Marsilya ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, takım kaptanı Ali Turan ile birlikte maçın oynanacağı Veledrome Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan takım kaptanı Ali Turan, ikinci kez UEFA Avrupa Ligi’nde sahaya çıkacak olmanın kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi. Turan, Marsilya karşısında güzel bir oyun oynayıp Türkiye'ye puanla dönmek istediklerini kaydetti. Turan, “İnşallah gruptan çıkmaya çalışacağız. Yarın oynayacağımız Marsilya maçı bizim için ilk maç olması nedeniyle gerçekten önemli. Baktığımızda Marsilya son 3 maçında iki mağlubiyet bir beraberlik almış. Onlar da burada kazanmak için sahaya çıkacaklar. Bizim için önemli olan kendi takım ve oyunumuz. İnşallah takım olarak iyi konsantre olup yarın oynayacağımız Marsilya maçında güzel bir sonuç alıp Türkiye’ye dönmek istiyoruz. Puanla başlamak her zaman iyidir. İyi bir takımız. Buna inanıyoruz. İnşallah bunu hep beraber başaracağız” dedi.

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇINA HAZIR

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto ile deplasmanda yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, TSİ 21.45’de deplasmanda Porto ile Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçını oynayacak.

TARAFTARLAR UYARILDI
Beşiktaş Kulübü geçen sezon Lyon ile Fransa'da oynanan, hem maç öncesi hem de maç başlamadan stat içerisinde yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'dan uyarı almıştı.

Bir daha tribün olayı yaşanması halinde siyah-beyazlılar, Avrupa'dan men edilecek. Beşiktaş yönetimi de karar alarak taraftarları deplasmanlara götürmeme kararı almıştı. Bunun üzerine Çarşamba günü oynanacak Porto maçı öncesinde kulüpte 4 dilde mesaj yayınladı.

Twitter'dan yapılan çağrıda şu ifadeler yer aldı;

“Beşiktaş Yönetim Kurulu kararıyla Porto-Beşiktaş maçına taraftarımız götürülmeyecektir. Ceza alma ihtimalimizi düşünerek Dragao Stadyumu'na gitmemenizi rica ederiz.”