UEFA Avrupa Ligi heyecanı TRT 1 kanalında yaşanacak. Konyaspor Guimares maçını canlı izlemek isteyen sporseverler TRT 1 web tv yayınına nasıl ulaşacaklarını merak ediiyor. Nefes kesecek mücadele TRT 1 HD canlı yayını ile internet üzerinden de izlenebilecek. İkinci maçında da üç puan almak temsilcimiz zorlu mücadele bekliyor.  İşte TRT 1 HD web tv canlı izleme bilgileri ve yayın akışı...

TRT 1 İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Şampiyonlar Ligi maçlarının tamamını yayınlamasa da bir kısmını yayınlayan TRT kanalları internetten nasıl izlenir merak ediliyor. Bu gece oynanacak Konyaspor Guimares maçını canlı yayınlayacak olan TRT 1 kanalını web tv üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. TRT canlı izleme linki haberimizde.

TRT 1 CANLI İZLE!

Konyaspor evinde Guimares'i ağırlıyor. Konyaspor Vitoria Guimares maçı TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.


trt-1-canli-izle-hd-trt-canli-yayin-izle-besiktas-leipzig-maci

TRT 1 YAYIN AKIŞI

05:58İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:00Doktor Geldi


07:25İyilik Kulübü


08:00Yeşil Deniz


10:35Beni Böyle Sev


12:55Doktor Geldi


14:30Böyle Bitmesin


16:40Seksenler


19:10Hava Durumu


19:15Habere Doğru


19:30Erhan Çelik İle Ana Haber


19:55Doğrusu Ne?


20:00Altın Petek


21:05Maça Doğru


21:45Şampiyonlar Ligi Grup Karş. "Beşiktaş - Leipzig"





22:30Devre Arası


22:45Şampiyonlar Ligi Grup Karş. "Beşiktaş - Leipzig"


23:45Criminal Minds "Kriminal"


00:45Doktor Geldi


02:10Yeşil Deniz


04:15Böyle Bitmesin


LEIPZIG’TEN BEŞİKTAŞ’A “GELİYORUZ” MESAJI

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi RB Leipzig, siyah beyazlılarla oynayacakları maç öncesinde Twitter'dan videolu bir mesaj yolladı.
Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan RB Leipzig, yıldız futbolcusu Yussuf Poulsen ile siyah beyazlılara mesaj yolladı. G Grubu’nda mücadele eden ve ilk maçında deplasmanda Porto’yu 3-1 yenen Beşiktaş, sahasında Alman ekibi Leipzig ile karşı karşıya gelecek.

RB Leipzig’in Twitter hesabından paylaşılan bir videoda başarılı futbolcu “We are coming to Beşiktaş.” diyerek siyah beyazlılara “Geliyoruz” mesajı veriyor. Beşiktaş’ın transfer döneminde kullandığı “Come to Beşiktaş” sloganı bütün dünyada ses getirmişti.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş:
Fabri, Adriano, Pepe,Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

Leipzig: Mvogo, Klostermann, Orban, Upamenco, Halstenberg, Demme, Lsanker, Keita, Sabitzer, Forsberg, Werner

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorularının yanıtları belli oldu. Vodafone Park'ta 26 Eylül Salı günü saat 21.45'te başlayacak Beşiktaş Leipzig maçını Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek. Mücadele naklen ve canlı olarak TRT1'den yayınlanacak. Beşiktaş Leipzig maçını şifresiz olarak tüm Türkiye televizyonlarından ve internetten izleyebilecek.