Survivor 2017 başladı ve bugün TV8'de saat 20.00'de 2. bölüm ekrana gelecek. Yeni kuralları ile sürpriz yapan Survivor'da bugün adada kalmak için yarışma yapılacak ve ünlüler iile gönüllüler fragmanda d agörüleceği gibi oldukça hırslılar. Peki Survivor 2017 ikinci bölüm internetten nasıl izlenebilir. Aşağıdaki TV8 online canlı yayın bağlantısı ile Survivor yeni bölümü bilgisayarınızdan, tabletinizden ya da cep telefonunuzdan izleyebilirsiniz.

SURVİVOR 2017 2. BÖLÜM İZLE - TV8 20.00

ÜNLÜLER ARASINDA GERGİNLİK!


Yarışmanın 2. bölümünde Serhat Akın ile Adem arasında sürtüşma yaşanacak ve İlhan Mansız da buna müdahele edecek. Hatırlanacağı gibi erzak yarışmasını kaybeden ünlüler geceyi açıkta geçirmek durumunda kaldılar.
ADADA KALMA MÜCADELESİ BAŞLIYOR


Survivor 2017'nin ilk ada konseyi bu akşamki 2. bölümde yapılacak ve Acun'un yarışmacılara sürpriz açıklama yapacak. Survivor 2017 sezonunun enlerin yarışması olduğunu söyleyen Acun buna yeni bir "en" in katılacağını ifade ediyor.

SURVİVOR 2017'NİN YENİ KURALLARI NELER?


Yarışmanın bu sezonunu pek çok yenilik ve yarışmacılar için zorluklarla başladı. İlk 24 saatte iki takıma da erzak verilmezken ancak ilk günün galibine ev yapımı için malzeme verildi. Acun ayrıca bu sezon bazı günler ceza oyunu oynanacağını açıkladı ama cezaların ne türden cezalar olduğu henüz bilinmiyor.

Oyunların sistemi de değişti. Survivor 2017'de oyunlar beşte biter şeklinde iki tur oynanacak. 5’lik serilerin berabere bitmesi halinde en başarılı yarışmacılar parkura çıkacak ve kazanan kişi takımını galibiyete taşıyacak.

[old_news_related_template title="21 Ocak reyting sonuçlarında Survivor zirvede!" desc="Survivor ekranlara dönüş yaptı, reyting zirvesini kaptı! İşte reyting sonuçları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/acunilicali.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/21-ocak-reyting-sonuclarinda-survivor-zirvede/"]