TV8'in en popüler yarışma programı Survivor başladı ve bu akşam 3. bölüm ekrana gelecek. Dün yapılan ilk konsey sonrası 3. bölümde 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyunları Survivor adasında kalmak için kritik öneme sahip ve gönüllüler ile ünlüler bu oyunları kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Peki Survivor 2017 2. bölümde yarışmacıları neler bekliyor. Aşağıdaki bağlantıdan yarışmayı internetten izleyebilir haberin devamından da yeni bölümde olacaklara dair fikir edinebilirsiniz.

SURVİVOR 2017 3. BÖLÜM İZLE - TV8 20.00


ERDİ'DEN TAKIM ARKADAŞLARINA MESAJ


Survivor 2017'nin başlaması ile birlikte Gönüllüler adasında da yavaş yavaş tartışmalar başladı. Adada en göze batan isiM ise Erdi oldu. Konseyde ismi en çok yazılan Erdi, takım arkadaşlarına meydan okudu. "Erken kılıç çektiler" diyen Erdi, takım arkadaşlarının cahil cesareti gösterdiği belirtti.

FURKAN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI


Furkan, barakada arkadaşları ile sohbet ederken bir anda acı içerisinde bağırmaya başlıyor. Hemen ayağa kalkan ünlü yarışmacı soluğu denizde alıyor.

[old_news_related_template title="Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Adaya sürpriz isimler gelecek?" desc="Survivor'da ilk hafta hangi gelişmeler yaşandı? Survivor'da eleme adayı olarak belirlenen adaylar kimler? Survivor'da ilk hafta performanslarına göre hangi yarışmacılar zayıf kaldı? Adaya eklenecek yeni yarışmacılar kimler? İşte merak edilenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/survivor-ilk-hafta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/survivorda-eleme-adaylari-kimler-oldu-adaya-surpriz-isimler-gelecek-1638072/"]