Fotoğrafçı David Littschwager, yüzerken yuttuğumuz suyun içerisinde neler olduğunu merak edip okyanus suyundan örnek aldı. Aldığı örneği 25 kat büyüten David, yuttuğumuz suyun sadece tuz ve sudan oluşmadığını ortaya koydu.
suyutma

Örnek aldığı suyun fotoğrafını büyüterek çeken David, suyun içerisinde deniz solucanı, oksijen üretmeyi sağlayan siyanobakteri, yengeç larvası, karidese benzeyen böcek, balık yumurtaları ve çeşitli planktonlar barındırdığını söyledi.


[old_news_related_template title="Yüzme havuzlarındaki bu bakteriye dikkat!" desc="Yaz aylarında bakteriyel enfeksiyonların arttığını belirten Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Behice Kurtaran, sıcakların artması ile birlikte sinek ve kene ısırması ile klima ve havuzlardan kaynaklanan enfeksiyonlara karşı uyardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/08/havuz.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/yuzme-havuzlarindaki-bu-bakteriye-dikkat-1888763/"]